2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوشات برنگشت؟رو چربی پوستم تاثیر گذاشت کمش کرد؟

چرا برگشت ولی کمتر مثلا ۶۰ درصد کمتر شد 

چربی صورتم کمتر شد در کل خوب بود تاثیر خودشو نشون میده سریع

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

خوردم جواب نداد سعی کن ازچت جی بی تی کمک بگیری

من متوجه شدم شستن بی رویه پوست اصلا خوب نیست قبلا کلی محصولاتوماسک خونگی وضدجوش میزدم به پوست مجبوربودم هی بشورم صورتمو الان صبحا با آب خالی میشورم فقط بعد ارایشم شوینده میزنم.پوستمون چربی های مفیدداره

نیم ساعت قبل از غذا خوردن ۲لیوان آب بخور

خوردم جواب نداد سعی کن ازچت جی بی تی کمک بگیریمن متوجه شدم شستن بی رویه پوست اصلا خوب نیست قبلا کلی ...

همه چی رعایت میکنم حتی افراطی رعایت میکنم روتین پوستی مناسبم دارم ولی درمونم داروعه دیگه

چند ماه خوردی عزیزم

من همیشه نمیخوردم عزیزم چون حالم بد میکرد معدم درد میگرفت تقریبا ۱ ماه 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻