2777
2789
عنوان

کنکور

97 بازدید | 16 پست

سلام 

من یازدهم هستم و سال ۱۴۰۲ کنکور دارم

تا الان هیچی نخوندم و صفرصفرم

حتی از پایه های راهنمایی هم چیز زیادی یادم نیست

تجربه ی مشابهی یا پیشنهادی برای به موفقیت رسیدن دارید بگید لطفا

و اینکه از کجا شروع کنم؟

ممنونم از محبتتون🌹😊

برو انجمن کنکور 

ی عالم تاپیک و رتبه برتر هست که ازشون بپرسی

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. فعلا فقط سعی کن عالی عالی یازدهمت رو بخونی. حواست ب معدلت باشه. و اینکه اگه در میحثی احساس کردی به تساط کامل در قسمت تشریحی رسیدی سراغ تست هم برو . من مشاور کنکورم سوالی دوشتی ازم بپرس

اگ بگی دیره نه نمیشه عقبم صفرم هیچی نمیشی

از همین الان شروع کن به اندازه کافی زمان داری فقط باید پشتکار داشته باشی درست و اصولی بخونی کوتاه نیای همین

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
سلام عزیزم. فعلا فقط سعی کن عالی عالی یازدهمت رو بخونی. حواست ب معدلت باشه. و اینکه اگه در میحثی احس ...

ممنون عزیزم 

فقط زیست رو چطور بخونم؟واقعا مشکل دارم و منظور از مفهومی خوانی رو درک نمیکنم

ممنون عزیزم  فقط زیست رو چطور بخونم؟واقعا مشکل دارم و منظور از مفهومی خوانی رو درک نمیکنم

متن کتاب رو عالی عالی بخون. ب تصاویر دقت کن خیلی. تک تک قید ها مثلا برخی، همه، و... دقت کن. درسنامه کتاب کارت رو بخون. درسنامه تست خیلی سبز کامل توضیح داده. سعی کن هرچی رو ک میخونی تصورکنی و بفهمی نه اینکه صرفا حفظ کنی