2777
2789

حتما عفونت داری شایدم التهاب لثه هس منم ۶روز پیش عصب کشی داشتم دکتر میگفت خیلی عفونت داشت ریشه ولی اصلا درد نگرف بعدش بااینحال سفالکسین و ژلوفن مصرف کردم تا دوسه روز

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت یازده صبح. بعدش درد نداشتم الان يه ساعته درد گرفته

خب الان یه استامینوفن ۵۰۰ با ایبوبرفن ۲۰۰همزمان با هم بخور. دردش میشکنه.

قبلش باید غذا یا مثلا چنتا خرما بخوری.

اگه بعد از ۲۴ساعت دردش بیشتر شد ینی داره عفونت میکنه، یا شاید کامل تخلیه نشده باید بری دکتر .

با استامینوفن ژلوفن نباید بخوری، حواست باشه

من و خدا💫
دکتر نگفت عفونت دارم. هیچ قرصی هم نگفت بخورم

پس بخاطر همون لثه هس حساس شده من پارسال ی دندون کشیدم وای خدا تا دو روز عر میزدم از درد وحشتناک بااینکه عصبی نبود لامصب🤦🏻‍♀️ امپول نمیخاد بزنی همون ژلوفن یا نوافن بخور خوبه(اینارو خود دکتر گف)

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دکتر فاطمه شریفی تو بلوار امام رضا خوبه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟