2777
2789
عنوان

کودکی 🌻

112 بازدید | 11 پست

کاش می شد در ورای خاطرات کودکی

چرخ گردون فلک

ساعتی زین گردش بی حاصلش 

مکث می‌کرد و مارا 

در بین خاطرات کودکی جا می گذاشت

کاش می شد فاصله ها معنی نداشت

در دل ما غصه جایی نداشت

بی کسی چون قصه ها  افسانه بود

و عاشقی  سهم دل دیوانه بود

کودکی کو؟

آن لبخند بی دغدغه کو؟

حتی آن زخم های سر زانوهایمان طعم شیرینی داشت

شوق زدن برچسب

چرخ خوردن های زیر باران ، دیدن و شمارش ستاره ها

زمین خوردن هایمان هم شیرین بود  فقط و فقط به عشق رسیدن به هدف درد می کشیدیم و جا نمی زدیم به عشق رسیدن به چیزهای رنگارنگ ، دغدغه ی خوردن شکلات...

شادمانی هارا چه شد؟

تازگی کامرانی هارا چه شد؟

چه شد آن رنگ من و آن حال من؟

محو شد آن اولین آمال من

شد پریده رنگ من از درد و رنج...😞

این منم، رنگ پریده ، خون سرد...🍃🌻

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی من کودکیم دوست نداشتم،خیلی برام کم گذاشتن خیلی، و خوشحالم که بزرگ شدم، هیچ وقت نمیخوام به اون دو ...

متاسفم عزیزم خداروشکر از حال الانت راضی تر هستی دوران کودکی واقعا دوران جالبیه هیچ وقت از خاطرمون نمیره دلم‌ برای بچگی تنگ شد برای ذهن بی دغدغه مون 

متاسفم عزیزم خداروشکر از حال الانت راضی تر هستی دوران کودکی واقعا دوران جالبیه هیچ وقت از خاطرمون نم ...

ولی من کودکیم ذهنم بی دغدغه نبود. سادگی بود ولی دردام بیشتر🥺منم برات خوشحالم که اون زمان رو دوست داشتی. الان هم میتونی شاد باشی یه دلخوشی کوچیک حتی یه تل سر میتونه روزتو بسازه🍒کافیه خودت بخوای و باور کنی

ولی من کودکیم ذهنم بی دغدغه نبود. سادگی بود ولی دردام بیشتر🥺منم برات خوشحالم که اون زمان رو دوست دا ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم که از اون دوران شیرین ناراحتی برات به جا مونده خوشحالم که الان بهتری ممنون دقیقا هیچوقت برای بچگی دیر نیست ولی متاسفانه ذهن های پر مشغلمون اگه اجازه بده بعضی وقتا واقعا خسته میشم دلم میخواد برم به اون دوران ندونم اطرافم چی میگذره😞

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم که از اون دوران شیرین ناراحتی برات به جا مونده خوشحالم که الان بهتری ممنون د ...

منم گاهی خسته میشم، ولی یه نوشابه کوکا کولا روزمو میسازه😂😂نخور غم گذشته گذشته ها گذشته. به فکر آینده باش. و بخور هر روز از اون چیزای که خوشت میاد،اللن دقیقا سر چی دلت گرفته و خسته ای، بدون همون چیز 6ماه دیگه برات معنی هم نداره،یه کلیپ از مریم میرزاخانی بود که خیلی قشنگ بود می گفت دنیا از تو نمیپرسه خوشحالی؟ یا ناراحتی؟نمیپرسه حالت چطوره... پس بلند شو که فرصت ها کمن و زندگی کوتاه. و لذت ببر

منم گاهی خسته میشم، ولی یه نوشابه کوکا کولا روزمو میسازه😂😂نخور غم گذشته گذشته ها گذشته. به فکر آین ...

کاملا درسته نمیدونم از خودم خسته شدم از زندگی روزمره ام که همش تکراریه همش بدو بدو دارم خیلی خستمه اینکه دارن برای هدفم زحمت می کشم و خونواده درک نمیکنن 

بعضی وقتا واقعا می کشم اینکه مدام بیان ایراد بگیرن بزن بیرون حالت خوب شه آقا من هیچی حالمو خوب نمیکنه من هدفم حالمو خوب میکنه به عشق اون زنده ام اینکه هی این حرفت بزنن بهت واقعا بده اینکه فکر کنن دوست نداری بزنی بیرون و گوشه گیری واقعا بده کیه که دلش نخواد بزنه بیرون ولی هدفم از همه چی برام مهمتره من به خاطر هدفم از خودم از همه چی گذشتم حالا اگه فقط حرف دیگران بود ایرادی نداره ولی چی بدتر از این که خونوادت اینو بهت بگه چرا درک نمیکنن که من ذهنم به اندازه ی کافی در گیر آینده اس چرا بدترش میکنن هزار دلیل دیگه واقعا مشکلات و بدبختی تمومی نداره 😞 ممنونم از این حرفای قشنگت حالمو خیلی خوب کرد

کاملا درسته نمیدونم از خودم خسته شدم از زندگی روزمره ام که همش تکراریه همش بدو بدو دارم خیلی خستمه ا ...

عزیزم هیچ وقت از هدفت درو نشو،بدون هدف زندگی معنایی نداره امیدوارم به خواسته ات برسی و اینو بدون روزی که به خواست رسیدی همینایی که الان ناامید می کنن برات دست میزنن و بهت افتخار می کنن. خواهش می کنم گلی🍓🍒

عزیزم هیچ وقت از هدفت درو نشو،بدون هدف زندگی معنایی نداره امیدوارم به خواسته ات برسی و اینو بدون روز ...

چشم گلم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و حالمو خواب کردی کاملا درسته میگن تو سکوت تلاش کن موفقیت هات سر و صدا به پا کنه مننون از دعای قشنگت همچنین انشالله موفق باشی و روزت به زیبایی قلبت باشه و همیشه دلت شاد و لبت خندون الهی آمین❤🌷