2777
2789
عنوان

شده جلوی غریبه خنده تون بگیره؟

315 بازدید | 32 پست

مثلا خودم یه داداش دارم خیلی تخسه روزی نیست باهم جنگ و دعوا نداشته باشیم مدام رو اعصاب همدیگه ایم و کاملا جدی هستیم

خدانکنه مهمون غریبه بیاد با این بزمجه چشم تو چشم بشم از خنده جر میخوریم ابروریزی میشه

همینطوری بی دلیل فقط وقتی تو  موقعیت های حساس بهم زل میزنیم سرخ میشیم و جلوی خندمونو میگیریم😂

یبار بد آبروریزی کردیم جلوی تازه دومادمون 

طفلک فکر کرد داریم بهش میخندیم اصلا ناهار نخورد خودشو خیلی کنترل کرد

نمیدونم چه مرضیه که داریم😁😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دو دفعه در حد خیلی بد 

انقدر خندیدم یه بار جیش کردم شلوارم🙁🙄😅

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
من توو مغازه انقدر خندم گرفت در حد انفجار که مغازه داره رفت بیرون یه دور زد تا من هر هر هام تموم شه، ...

😂😂😂😂

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

اخ نگو . عین داداش من . کلا مهمونی میریم انقدر حرف میزنیم میخندیم. یه بار با شوهرم اینا رفتیم مهمونی منو داداشم شروع کردیم ‌ مامانم دعوام کرد( جوری که فقط میفهمم دعوام کرد*😁😁😁😁😁 شانس اوردن شوهرم نبود . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

وایییی من و داداشم خیلییی اسکل یازی در میاریم یه بار با دوست خانوادگیمون یه اقای ۳۰ سالس اونم شیطونه ولی خب رعایت میکنه بعد من و داداشم چرت و پرت میگفتیم اونم میخواست جواب بده بدبخت رعایت مامان بابامو میکرد

یا مثلا من و داداشم رمزی حرف میزدیم میخندیدیم اون با تعجب نگاهمون میکرد و میخندید

یه بارم داداشم‌گفت چیز اقا فلانی خیلی خوبه (بحث ماشین بود میخواست بگه ضبط) بعد همه خندشون گرفت من رو به روش بود نمیتونستم بخندم چون همه فکرا منحرف شده بود خودش بدبخت سرخ شده بود😂😂

هرکی 

وای یه بار برف ا ومده بود،یه مرده جلو مغازه خورد زمین 

همسرم هم رفته بود خرید کنه من انقد خندیدم،دیگه یکم که اون رفت اونورتر بلند بلند می خندیدم

خیلی همه جا سر بود،همسرم میگفت..به اون زیاد خندیدی میترسم بخوری زمین😅

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight