2777
2789
عنوان

دارم میروم به آزمایشگاه...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
آره زیاده. من دارم میام ز آزمایش باور نمیکنی شش هفت قلم آزمایش ۹۹۵هزار تومن! آزاد اوپس خدایا ت ...

خداروشکر دارو جواب داد الان سه ماه تموم کردم. ان شااالله به زودی مامان بشی ولی اول درمان کنین بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی امروز جواب آزمایشم اومد ظاهرا خوبه ولی هم پرولاکتینم هم آنتی تی پی اوم بالاست هنوز دکتر ...

میخای بفرس من ببینم اینقد خوندم و سرچ کردم میفهمم. انتی تپو توی دوران پریودیت تا ۲۰روز قرص دگزا بخوری میاد پایین

میخای بفرس من ببینم اینقد خوندم و سرچ کردم میفهمم. انتی تپو توی دوران پریودیت تا ۲۰روز قرص دگزا بخور ...

دگزا؟؟ نشنیدم

دکتر فک کنم لووتیروکسین و امگا و سلنیوم و این چیزا میده

پرولاکتینت بالاس

تیرویدت برای بارداری باید زیر دو نیم باشه

انتی تپو بالاس. بخاطر این و تیرویدت باید قرص تیروید بخوری. از اون دسته هستی که باردار بشی تیرویدت ب شدت کمکار میشه و هرماه باید چکاپ بدی تو بارداری تا دوز قرص تعیین بشه برات چون نباید tshاز دو و نیم توی بارداری بالاتر بره این و حواست باشه یه دکتر غدد خیلی خوب پیدا کن. انتی تپو چون یه بیماری خود ایمنیه فقط با داروهای کورتونی مثل دگزامتازون پایین میاد لووتروکسین نقشی نداره روش. من میخوردم که از ۵۸شد ۱۵۰ب مروز زمان ب جای کمتر شدنش. هیچ دکتر زنانی هم بهم نگفت ک باید دگزا بخوری. کلی گشتم ی دکتر ک دردمو فهمید پیدا کردم که ماهی که میخاستم اقدام کنم از روز اول پریودی تا ۲۰روز قرص دگزامتازون خوردم و از ۱۵۰ انتی تپو شد ۵۳

همینا رو دادی؟ ازمایش انعقادی نداشتی که بفهمی پروتین sو c توی چه رنجیه یا لوپوس داری یانه .ازمایش ای ...

لوپوس هست  اخریه گفته منفیه

دیگه همینارو دادم ازمایش

دکترم انوکسا میده دیگه الانم اسپرین مصرف میکنم

پرولاکتینت بالاس تیرویدت برای بارداری باید زیر دو نیم باشه انتی تپو بالاس. بخاطر این و تیرویدت بای ...

عزیزم ممنون ازت

برا پرولاکتین نمیخوام چیزی مصرف کنم بنظرت انتی تپو خوب بشه پرولاکتینم تنظیم نمیشه؟