2789
عنوان

ریفلاکس معده

567 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا اگه تجربه ای دارید به اشتراک بزارید ممنون میشم🥺من از خواب پامیشم تلخی دهان و ترشح بزاق زیاد دهان دارم مشکلمم از اسید معدست دکتر بهم پنتوپرازول داده الان چندروزه میخورم ولی تلخی دهانم هنوز خوب نشده🥺کسی هست اینجا این علائم و بیماری رو داشتته و درمان شده؟لطف میکنید تجربتونو بگید🥺🤍

والا گلم من دخترم یکسالش که بود رفلاکس داشت روزی چنبار بالا میورد با کلی دوا و دکتر خوب شد شکر خدا 

شما هم دکترتو عوض کن بگو داروی جدید برات بنویسه 

انشالله خوب بشی عزیزم

تـو را چون جانِ خود میدانمت♥️🫀
والا گلم من دخترم یکسالش که بود رفلاکس داشت روزی چنبار بالا میورد با کلی دوا و دکتر خوب شد شکر خدا&n ...

خوب شدنیه واقعا؟اخه شنیدم فقط میشه کنترلش کرد...چه دکتری بردینش؟داروهاشو میگین؟🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این مشکل رو داشتم تا دو روژ هیچی نخوردم فقط هر یک ساعت که ضعف میکردم یه قاشق عسل و دارچین خوردم و هر صبح دم کرده زنجبیل و دارچین و عسل خوردم و زیر سرم دوتا بالشت میزاشتم

ببخشید تلخی دهان شما چقدر طول کشید خوب بشه؟چی خوردین تا خوب شد؟ @frht    

سلام عزیزم تغذیتو رعایت کن و صبح به ثبح یه لیوان اب داغ بخور تونتی یه چند قطره بهش عرق کاکوتی اضافه کن...من تا چندماه بیشتر قرصو‌میخوردم هرصبح و رعایت غذایی داشتم همین‌خوبم کرد... عرق کاکوتی هم خیلی‌موثر بود دیگه اینو‌خوردم قرص خوردنو قطع کردم

شما فقط صبحا دهنتون تلخ بود؟واسه من دائم تلخه البته کمترو بیشتر میشه @frht    

نه من ی بار ابگوشت خوردم شدیدا اذیتم کرد تا چندروز روزانه دهنم تلخ میشد ممکنه یه ماده غذایی اذیتت کرده باشه ممکنه هم ریفلاکس نباشه و عفونت باشه