2777
2789

....قبل ازدواج، بعضی وقتا بیرون رفتن هارو حساب کنه؟

اینجوری هم هستن که در حال آشنایین و میخوان این ماه بله برونو بگیرن، خانوم هم شاغله و قرار گذاشتن تو زندگی همه چیز رو مشترک و برابر باشن

الان اگه مثلا شامی کافه ای چیزی میرن بعضی اوقات خانوما حساب کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بي سياست نباش . اصلا نبايد بزاري همسرت بفهمه حقوقت چقدره . هر چقدر كار ميكني براي خودت پس انداز كن . اگر از همين اول اشتباه كني ديگه تا آخر مجبوري بهش باج بدي . يه فيش حقوقي قلابي براي خودت درست كن با فوتوشاپ . با پرينتر هم چاپش كن . بگو حقوق من اين قدره . حقوقت رو خيلي كمتر از چيزي كه ميگيري بهش بگو . الآن لابد پيش خودش ميگه آخ جون . يه دختر شاغل گيرم اومده. نصف كرايه خونه هم ميندازم گردن اون .خرج لباسش هم با خودش . خرج تفريح و بيرون رفتمون هم كه هر كدوممون دنگ خودشو ميده . نونم افتاده تو روغن . نزار در موردت همچين فكري كنه . هر كاري هم ميكني نزار خبر دار بشه . پولهاتو پس انداز كن سكه بخر بزار تو صندوق امانات بانك . شوهرت هم اصلا خبر دار نشه . با هر كسي مثل خودش بايد رفتار كني . 

نکن اینکارو .نزار روی پولت حساب کنه مردای ایرانی جنبه ندارن یروز میرسه کارتتم از دستت میگیره

خب عزیزم زندگی مشترکه بعد طرف اینجوری نیست آدم خوبیه، خواستگار خالمه، حالا خالم گفت این همه ایشون خرج میکنه خودش هم یبار حساب کنه

بي سياست نباش . اصلا نبايد بزاري همسرت بفهمه حقوقت چقدره . هر چقدر كار ميكني براي خودت پس انداز كن . ...

🙁🙁🙁🙁🙁

این همه گارد گرفتن از کجا میاد عزیزم زندگی مشترکه والا هر کی اطراف ما زنو شوهر شاغل بودن با هم زندگیشونو ساختن همه اموال و هزینه ها و همه چی نصف نصف خیلی هم خوبن با هم، به مشکل هم نخوردن

بعد ازدواج دیگه قراره هزینه هاو کارای خونه و .... برابر باشه آقاهه هم خسیس نیست نگفته‌ام شما بیا حساب کن، الان خالم میگفت این همه میرن بیرون یبار هم ایشون حساب کنه یا نه؟

🙁🙁🙁🙁🙁 این همه گارد گرفتن از کجا میاد عزیزم زندگی مشترکه والا هر کی اطراف ما زنو شوهر شاغل بودن ...

اين همه گارد گرفتن ميدوني از كجا مياد ؟ از چيزهايي كه تو جامعه ديدم . خيلي خوبه كه زن و شوهر عاشق هم باشن همه چيز رو از صفر با هم بسازن . مشاركت داشته باشن . يكي فرش بخره . يكي تلويزيون بخره . كمك حال هم باشن . اما . تو روزگاري كه مردها خيلي خوب نقش بازي ميكنن و داريم اين همه طلاق ميبينيم و دوره زمونه ي اينترنت و اينستاگرام و فضاي مجازي و ... شده و خيانت مثل آب خوردن شده و تا دلت بخواد داريم زندگي هايي رو ميبينيم كه اولش زن و مرد عاشق هم بودن ولي بعدا به هم خيانت كردن . عقل حكم ميكنه تو روز روشن آدم بدو بدو راه بره . تو شب تاريك قدم قدم و با حواس جمعي . الآن ديگه 70 سال پيش نيست كه طلاق در حد صفر باشه . خيانت در حد صفر باشه . الآن ميدوني اسمش چيه ؟ بهش ميگن آخر زمون . اين يه واقعيت تلخه كه الآن يه زن يا مرد رو ميبيني كه در ظاهر بچه پيغمبر هستن . اما در باطن فقط داشتن فيلم بازي ميكردن . چون روزگار بد شده عقل حكم ميكنه كه تمام اعتمادت رو همون اول كار نريزي وسط . يواش يواش طرف مقابل رو اول تو زندگي امتحان كني . ببيني واقعا لياقت داره يا نه . اگر يقين داري و 100% از اون پسر مطمئن هستي بسم الله . از همين فردا تمام حقيقت رو بهش بگو . دقيقا بگو حقوقت چقدره . چي ميخري و چي نميخري . اصلا يه شماره حساب مشترك باز كنيد تمام پول ها رو بريزيد تو اون . البته گفتي خاله ت اين حرفو زده . من شما رو مخاطب قرار ميدم ولي منظورم خاله ت هستش . اگر دروغ ميگم خب بگو دروغ ميگي . الآن روزگار بدي شدي . پدر و مادر خونه رو ميزنن به نام بچه شون فرداش بچه اونها رو از خونه ميندازه بيرون . ميفرستشون سالمندان . 70 سال پيش كه اينجوري نبوده . الآن خيلي اوضاع خرابه . هميشه بايد 50% هم احتمال بدي شايد يه روزي همين همسرم هم بهم ركب زد . لا اقل نصف پولهامو پس انداز كنم كه بعدا خودمو فحش ندم بگم چقدر ساده بودم . به خاطر همچين چيزاييه كه ميگم از همون روز اول نبايد 100% عشق و اعتماد و دل خوشي و ... نسبت به همسرت داشته باشي . بايد از 50% شروع كني . به مرور هر چي اون لياقت نشون داد تو هم اعتمادت رو بيشتر ميكني . بعد از چند سال كه بهت ثابت شد مرد خوبيه و روراسته ميگي اصلا من و اون نداره كه . ما يكي هستيم . البته آدم عاقل هميشه 10 - 20% هم بايد احتمال بده كه شايد شخصيت طرف مقابل يه دفعه عوض شد . شايد همون مرد خوب يه دفعه يه چشم و ابروي قشنگ ديد و دل و دينش رفت و خيانت كرد . اينها واقعيت دنياست . اينها حرف من نيست ها . اينها رو تو انجيل هم نوشته . البته به يه شكل ديگه . داشتن اعتماد و عشق و دل خوشي 100% يه اشتباه خيلي بزرگه . 

اين همه گارد گرفتن ميدوني از كجا مياد ؟ از چيزهايي كه تو جامعه ديدم . خيلي خوبه كه زن و شوهر عاشق هم ...

اینا البته سنشون بالاست مرده ۴۳ خالم هم ۳۹ سالشه

خب مرده که همه جا خوبشو میگن، توی این مدت هم که با خالم آشنا میشدن واقعا انسان محترمی بوده یچیزایی گفته که بهش  اعتماد پیدا کردیم، حتی من زیاد ازش خوشم نمیومد ولی آدم صاف و صادقیه 😅😅😅

از لحاظ پس انداز اینا که اینا پس انداز خودشونو کردن و از اموال همدیگه هم کامل خبر دارن و در آینده هم قراره تو همه هزینه ها مشترک باشن حتی آقاهه گفته نصف هفته رو من آشپزی میکنم و کارای مشابه اینا.... و کلا آدم قابل اعتمادیه

خرید و پس انداز کردن هم جدا از مخارج مشترک زندگی به عهده خودشونه، اگه هم چیزی با هم بخرن هر کس اندازه پولش سهم میبره و اینقدر درک دارن که سرشون کلاه نره

اين همه گارد گرفتن ميدوني از كجا مياد ؟ از چيزهايي كه تو جامعه ديدم . خيلي خوبه كه زن و شوهر عاشق هم ...

اراست 👌ميگي به نظر منم 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇