2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والله فامیل ما رفت صیغه مرد زندار شد. اینقدر نشست زیر پاش کمتر از 6 ماه طلاقش داد. الان بچه دارن و خ ...

الان اتقدرزیادشده که خدامونده جواب کیوبده.بابای دوست منم صیغه کرد بعدزنش فهمیدخودکشی کرد ورفت اینام عقددایم کردن والانم بچه دارن وخوشن انکارته انگاراون زن بیچاره رو کردن زیرخاک

والله فامیل ما رفت صیغه مرد زندار شد. اینقدر نشست زیر پاش کمتر از 6 ماه طلاقش داد. الان بچه دارن و خ ...

اتفاقا كارما هم هست . خوبش هم هست . تو فعلا داري بالا رفتن اين آدمو ميبيني . اما نه تو نه اون . خبر نداريد كه اين بالا رفتن دليلش اينه كه قراره از اون بالا با سر پرتش كنن پايين . بزار يه چند سال از زندگي شون بگذره . بچه هاش بزرگ بشن . يكي شون معتاد بشه . بعد شوهرش بره دنبال يه زن ديگه اينو طلاق بده با دو تا بچه تنهاش بزاره . يا خيلي اتفاقات بدتر كه ممكنه بيوفته . اگر قرار باشه الآن از هم جدا بشن كه اتفاق خاصي نميوفته . ميره يه مرد ديگه رو خر ميكنه . بزار يه كم از ريخت و قيافه بيوفته اونوقت ببين چي ميشه . 

اتفاقا كارما هم هست . خوبش هم هست . تو فعلا داري بالا رفتن اين آدمو ميبيني . اما نه تو نه اون . خبر ...

الان 10 ساله خوش وخرم هستن. زن اولی هم از غصه دیوانه شد .

10 سال از خیانتشون میگذره. چند سال خانواده ها طرد کردن. اما الان بیا و ببین چنان عزت و احترام داره.شوهره جونشو میده براش. عشقم و عزیزم از دهنش نمیوفته

الان 10 ساله خوش وخرم هستن. زن اولی هم از غصه دیوانه شد . 10 سال از خیانتشون میگذره. چند سال خانواد ...

صبر كن . منم مثل تو همين جوري به عدالت خدا خيلي جاها شك كردم . اما عدالت خدا رو خيلي جاها ديدم . تو يه سريال تاريخي مذهبي ابن زياد به حجر بن عدي گفت پس خداي تو كجاست ؟ چرا نجاتت نميده ؟ گفت خداي من در كمينگاه ستمگران است . . فقط صبر كن و ببين حالا . چند تا مواد فروش تو فاميل هاي ما بودن كه به روز سياه افتادن . يكي شون 40 سالش بود 3 واحد خونه تو جاهاي خوب تهران داشت . كلي پول تو حسابش بود . هر بار ميرفت زندان با دو گرم مواد . دوباره آزاد ميشد و مواد ميفروخت . تا اينكه بعد از 15 سال بالأخره با كلي مواد گرفتنش . تمام اموالش رو مصادره كردن . 20 سال هم بهش حبس دادن . بيچاره شد . حالا فكرشو بكن روزي كه اين از زندان در بياد شده 60 سالش . يك ريال هم پول نداره . يه شغلي هم بلد نيست . هيچ منبع درآمدي نداره . روزي كه از زندان آزاد بشه اول بدبختيشه . كارتن خواب ميشه . اون همه جوان مردم كه به خاطر مواد كارتن خواب شدن حالا اين بايد تاوان كارتن خوابي همه ي اونها رو پس بده .