2777
2789
عنوان

دوستانی که به رنگ مو واردن

138 بازدید | 4 پست

سلام من موهام رنگ و مش هست اگه رنگ شکلاتی بذارم رو کل موهام چه رنگی میشه؟ قسمت هایی که روشن و لایته هم تیره میشه یا فقط زمینه؟

از رنگ روشن خسته شدم میخوام زمینه موهام قهوه ای تیره بشه ولی رنگ لایت ها زیاد فرق نکنه میشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اوناهم رنگ میگیره دیگه چون تیره ست

یعنی یک رنگ میشه موهام؟ دیگه هایلایت نمیشه؟

مثلا دودی ۷ بذارم 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اسی ی رنگ بادمجونی و پوست پیازی و ی کوچولو واریاسیون دودی نقره ای بزن با اکسیدان 6 درصد شیکه من دوس ...

شامپو رنگ یاسی دارم میزنم قشنگ میشه ولی دو بار میشورم میره دیگه