2777
2789
عنوان

امکیرون و حال خراب

146 بازدید | 19 پست

سلام بچع من از،هفته پیش یکشنبه  امیکرون گرفتم گلودرد داشتم با کم سرفه حالا از جمعه یهو حالم بد شد حس مرگ بهم دست داد یهو سرگیجه گرفتم و تعریق کردم از اون روز حالموبده اشتهام اصلا ندارم تا چیزی میخورم حالت تهوع میخورم و بدم گیر نداره دکترم رفتم گاه گفت معده ته یا اعصابه از،چیع نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده عزیزم مادر منم یک ماه پیش امیکرون گرفت هنوزم معدش اذیته

یعنی از امیکرون بچه ها چون چند ماه پیشم اینجوری شدم به قرص حساسیت کردم میترسم میگم از،چیه سه بار رفتم دکتر یلنی امیکرون بی اشتهایی شدید و بی حالی شدید میده اونوقت یه هفته س مبتلام 

امیکرون هست دیر داره خودشو نشون میده دارو گیاهی زیاد بخور بهتر میشی منم دوهفته پیش گرفتم همین جور بو ...

تا جمعه خوب بودم فقط،سرفه جمعه یهو اینجوری شدم هیچی نمیتوتم بخورم 

یعنی از امیکرون بچه ها چون چند ماه پیشم اینجوری شدم به قرص حساسیت کردم میترسم میگم از،چیه سه بار رفت ...

مادر من ک بعد یک ماه هنوزم مشکل معده داره دو قاشق غذا بیشتر نمیتونه بخوره و بعدم درد 

بهتر شده ولی هنوز خوبه خوب ن

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
علاءمش چی بود عزیزم

سرفه وحشتناک هنوزم سرفه و خلط گلو داره 

معده درد بیحالی و ضعف بی اشتهایی

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
مادر من ک بعد یک ماه هنوزم مشکل معده داره دو قاشق غذا بیشتر نمیتونه بخوره و بعدم درد  بهتر شده ...

واقعا منم اینجوری هم بدنم به شدت بی جون سه روزع فقط خواب بعد یهو استرس میگیرم میگم یهو حالم بد میشه مثل اونروز دکتر آلپروزولام داده میخورم

سرفه وحشتناک هنوزم سرفه و خلط گلو داره  معده درد بیحالی و ضعف بی اشتهایی

مرسی روشان جونم من استرس و بی قراری دیوونه م کرده سه روزه خونه خودم نرفتم نمیتونم از بی حالی و استرس 

واقعا منم اینجوری هم بدنم به شدت بی جون سه روزع فقط خواب بعد یهو استرس میگیرم میگم یهو حالم بد میشه ...

عزیزم ب خودت ارامش بده الپرازولام خودش بیحالی و بی اشتهایی میاره نخور 

خودت حالتو بهتر کن یکم قدم بزن کارایی ک دوستداریو انجام بده موزیک گوش کن پنجره هارو باز کن هوای تازه بیاد کتاب بخون اویشن زیاد بخور 

خوب میشی گلم منم این روزارو گذروندم بعد ۱۰ روز ۷۰ درصد خوب شدم 

مرسی روشان جونم من استرس و بی قراری دیوونه م کرده سه روزه خونه خودم نرفتم نمیتونم از بی حالی و استرس ...

عزیزم هر چقدر بری تو فکر دیر تر خوب میشی من تجربشو دارم اصلا تنها نمون تو فکر نرو

عزیزم هر چقدر بری تو فکر دیر تر خوب میشی من تجربشو دارم اصلا تنها نمون تو فکر نرو

الان سه روز بنده خدا مامانم میرسه بهم نمیتونم تکون بخورم هی بی قرار میشم هیچی هم نمیخورم