یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با همش موافق بودم جز اونی ک گفته بود برای موفق شدن باید منطقی نباشی.
کاملا اشتباهه چون یک انسان منطقی نیچ وقت خودشو با شرایژ وفق نمیده و میدونه که برای بهتر بودن افریده شده اون انسان قانع هست که با هر شرایطی رضایت کامل داره نه انسان منطقی!!
با همش موافق بودم جز اونی ک گفته بود برای موفق شدن باید منطقی نباشی. کاملا اشتباهه چون یک انسان منط ...
خب آدمای منطقی معمولا شرایطو در نظر میگیرن و بر اساس اون پیش میرن اما آدمای غیرمنطقی شرایطو با خواشته هاشون سازگار میکنن یعنی براشون شرایط مهم نیست به محال بودنش فکر نمیکنن البته اینم درسته منطقی بودن همیشه بد نیست عالیه 👌 درسته ادم قانع هم هست میگن همیشه شاکر باش اما به کمقانع نباش
خب آدمای منطقی معمولا شرایطو در نظر میگیرن و بر اساس اون پیش میرن اما آدمای غیرمنطقی شرایطو با خواشت ...
بله عزیز ادم که منطقی باشع میدونه و به این واقفه که تو بدترین شرایط هم باید تلاش کنه ولی ادم غیر منطقی تا یه شکست میخوره خودشو بازنده میدونه و روحیشو از دست میده.