2777
2789
عنوان

لوزه و غده لنفاوی

871 بازدید | 16 پست

سلام و وقت بخیر ب مامانای گل دوستان پسرم چند هفته س سرما خورده دماغش گرفته بود اول 

بعد سرفه شروع شد الان سه روزه تب کرده 

☹️☹️ 

لوزه ش بزرگ شده 😢 نمیتونه خوب نفس بکشه و همش اذیته کسی اینطوری بوده بچه ش تجربه ای داشته خدایی نکرده راهنماییم کنه دکتر هم بردم فقط اسپری بینی داده و کوریزان چند شبه خواب نداریم بچه م کلافه س توروخدا کمکم کنید 

سلام دختر منم لوزه ی سوم داره و ما هم دقیقاً مشکل شما رو داریم،دوهفته پیش تب  لرز داشت با گرفتگی شدید بینی، فقط با دهنش نفس می کشید که موقع غذا خوردن خیلی خیلی اذیت میشد از  داروخانه دوتا آمپول گرفتیم با یه اسپری حالش خوب شد خدا روشکر

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر منم لوزه ی سوم داره و ما هم دقیقاً مشکل شما رو داریم،دوهفته پیش تب  لرز داشت با گرفتگ ...

به نظر من عمل کنین بهتره و الا مثل ما باید کلی عذاب بکشین

سلام دختر منم لوزه ی سوم داره و ما هم دقیقاً مشکل شما رو داریم،دوهفته پیش تب  لرز داشت با گرفتگ ...

بلا ب دور باشه گلم 

دکتر آمپول داد یا خودتون گرفتین مدول چی بود عزیزم ؟ اسپری بینیش چی بود ؟برای تبش چی استفاده کردید ؟؟

بلا ب دور باشه گلم  دکتر آمپول داد یا خودتون گرفتین مدول چی بود عزیزم ؟ اسپری بینیش چی بود ؟بر ...

چند سالشه؟

واسه تبش شیاف استامینوفن،نه رفتیم داروخانه مشکل رو گفتیم دوتا آمپول داد اسمش یادم نیست،یه اسپری هم داد که با دوبار استفاده راه بینیش باز شد فردا اسمش رو نگا میکنم میگم البته دختر من۱۶ سالشه

چند سالشه؟ واسه تبش شیاف استامینوفن،نه رفتیم داروخانه مشکل رو گفتیم دوتا آمپول داد اسمش یادم نیست،ی ...

من پسرم ۴ سالشه ببخشید شیاف استامینوفن چند استفاده میکنید و هر چند ساعت ؟ چند روز تبش طول کشید ؟؟ 

من پسرم ۴ سالشه ببخشید شیاف استامینوفن چند استفاده میکنید و هر چند ساعت ؟ چند روز تبش طول کشید ؟؟&nb ...

شیاف۳۲۵ ولی شما ۱۲۵ استفاده کنین تا صبح تبش قطع بشه، پاشویه کنین حتماً،صبح حتماً ببرین پیش متخصص،اگه شیاف ندارین شربتش رو بدین،توروخدا تا صبح نخوابین بالا سرش باشین ،چرا تا حالا نبردینش دکتر؟

شیاف۳۲۵ ولی شما ۱۲۵ استفاده کنین تا صبح تبش قطع بشه، پاشویه کنین حتماً،صبح حتماً ببرین پیش متخصص،اگه ...

عزیز دلم بردمش دکتر هم شنبه هفته پیش برای سرفه هاش بردمش هم امروز بردمش ک دکترش گفت برای تبش هر تایمی ک تب کرد ایپوپروفن بده بهش درصورت تب شدید شیاف 

برای لوزه ش هم دو تا اسپری بینی داد و شربت کوریزان همین اما خیلی اوضاع پسرم خرابه نفس کشیدنش سخته