امروز ساعت ۲ نیم اسنپ گرفتم با دوتا خواهرام رفتیم اصفهان طوقچی دارلشفائ فاطمیه برای سونو آنومالی اما چون قبلیمو نبرده بودم نوبت ندادن گفتن باید محاسبه کنیم ببینیم دقیق چند هفتته چون سونو آنومتلی انگار فقط تا هفته ۱۸ میشه انجام داد منم رام دور بود اطراف اصفهانیم ۲۰ دقیقه با اونجا فاصله داشتیم خواهرام یکیش اسنپ گرف رف خونه منو آجی کوچیکم موندیم عکس سونو قبلیمو برام فرستاد ب زنه پذیرش نشون دادم گفت فقد فردا رو وقت داری مام نوبتامون پره تا بهت نوبت برسه دو سه روزی میکشه ک بدرد نمیخوره یه مطب دیگه آدرس داد حالا بماند با چه بدبختی پیداش کردیم نو خیابون پروین اتصامی کلینک مهرشید خیابون صباحی خلاصه یکم گذون بود سونو اما خیلی دکتر خوبی بود با این ک آقا بودند منشی هم خانومه خیلی خوب بود با اینک بدون نوبت رفتم یهو بازم واسم یه جای باز کرد نوبت داد وگرنه دیگه فردا آخرین روز بود ک دیگه نمیشد این سونو رو انجام بدم و در آخر این ک من کلا از نظر خودم علایمم ب پسر دار شدن میخورد سونو کردم گفت دختره اصلا انتظار نداشتم تو شوکم هنو نمیگم پسر میخاستم اما بچه سوممه اولی پسره دومیدختر اینم ک علایم پسر داشتم اما ختره بازم همین ک سالمه شکر