2777
2789
عنوان

داداشم نمیزاره فیلم ترکی ببینم

265 بازدید | 10 پست

داداشم نمیزاره هیچ فیلم ترکی ببینم خودش هر کثافتی داره من نمیزاره فیلم ترکی ببینم البته قبلن میزاشت این مامانم گرفت حسابی پرش کرد دیگه نمیزاره مگه من چی میبینم اکثرتون هم اینارو میبینین چوکوروا ماکسیرا عشق سیاه و سفید و ستاره ی شمالی به نظرتون اینا در حدی نجس هسن ک من نباید ببینمشون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته اینطوری 

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

راستش اونکه حق نداره نزارتت

ولی کلا چیزی هم از دست نمیدی ♥

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اگه گوشی داری اپلیکیشن بلبل جان یا مووی باکس بریز، بشین تا دلت میخواد سریال از همه جای دنیا ببین. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

فیلمای ترکی جزو ضعیفترین فیلمایی هست که ساخته میشن

توی یه فیلم هزار بار یه نفر میره پشت در گوش وایمیسته بعد با همون گوش وایسادن داستان کل فیلمو تغییر میده،به علائق بقیه باید احترام گذاشت ولی هیچوقت وقتمو برای همچین فیلمای چرتی که نویسندش از گوش وایسادن یه نفر داستانو جلو میبره تلف نمیکنم

من همان آینده حال مغرور توام
چند ماهه دنبالشون کردم نمیتونم😣

خیلی واقعا مهم نیست

ولی اگر برای تومهمه با مادرت صحبت کن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون