2777
2789
سلام
هفته ١٣ هستم و سرماخوردم،دکتر آموکسى سیلین ٥٠٠ داده و استامینوفن ساده،دکتر زنانم گفت موردى نداره،میتونم مصرف کنم،اما با اینکه قرصامو خوردم هم حالم بهتر نشده...

شما راه حلى دارین؟؟
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
منم چند وقت پیش سرما خورده بودم صبحا عسل میخوردم ظهرو شام سوپ 1 هفته ی خوب شدم
حلقه ی ازدواج باید در فکر انسان باشد.....نه در انگشت دست چپش. خدایا شکرت که یه نی نی کوچولوی ناز بهمون دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻋﺰﯾﺰ ~ﻭﺳﺖ ~ﯾﺎﺯ ﺧﺎﻣﻮ ﺑﮕﯿﺮ ﺧﻮﺩﻩ ~ﯾﺎﺯ 4ﻗﺎﭺ ﮐﻦ ﺑﺰﺍﺭ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯽ ﻣﯿﮑﺮﻭﺏ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺟﺬﺏ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺷﺐ ﺑﺰﺍﺭ ﺑﻌﺪﻡ ﺑﻨﺪﺍﺯﺵ ﺩﻭﺭ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﯽ ﺭﻭﺯﯼ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﮐﻦ
سلام با اجازه دوستانی که از یک تا چند ماه و شایدم ساله که منتظرید مادر بشید بیایید دست به دامن عزیزترین

عزیزان خدا بشیم و از 5 تن آل عبا معجزه بخواهیم....

می خواهیم 40 حدیث کسا بخونیم به نیت مادر شدنمون هر کسی بیاد اسمشو به لیست اضافه کنه و

فقط یک حدیث کسا رو روز جمعه بخونه یادتون باشه خود پیامبر فرمودن اگر جمعی از شیعیان ما این حدیث رو بخونند و بین اونا غمگین و دردمندو

حاجتمندی باشه خداوند درد و غم و حاجتش رو برآورده می کنه و قسم به خود خدا خوردن....

پس با اعتقاد کامل به صدق کلام رسول مهر و رحمت بگو بسم الله و نیت کن که انشاا... سال 93 رو با

نی نی بگذرونی خانمهای باردار شمام میتونید به نیت سلامتی نی نیاتون تو ختم شرکت کنید
.
. انشاالله جمعه بهد از نماز ظهر خونده میشه
.
اسم......................سن ....................چند ماه اقدام............................ (انشاالله تاریخ خبر بارداری)

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=690406&PageNumber=2067
سلام دیبا جون .. ایشاله که زودتر خوب شی ..

ویار نداری ؟؟

من با اینکه مریض نیستم حالم از همه مریضا بدتره با این ویار لعنتی .. هیچی نمیتونم بخورم ..
*پسرم عاشقتم *همسرم دوست دارم***خدایا شکرت ***