سلام هفته ١٣ هستم و سرماخوردم،دکتر آموکسى سیلین ٥٠٠ داده و استامینوفن ساده،دکتر زنانم گفت موردى نداره،میتونم مصرف کنم،اما با اینکه قرصامو خوردم هم حالم بهتر نشده...
شما راه حلى دارین؟؟
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام با اجازه دوستانی که از یک تا چند ماه و شایدم ساله که منتظرید مادر بشید بیایید دست به دامن عزیزترین
عزیزان خدا بشیم و از 5 تن آل عبا معجزه بخواهیم....
می خواهیم 40 حدیث کسا بخونیم به نیت مادر شدنمون هر کسی بیاد اسمشو به لیست اضافه کنه و
فقط یک حدیث کسا رو روز جمعه بخونه یادتون باشه خود پیامبر فرمودن اگر جمعی از شیعیان ما این حدیث رو بخونند و بین اونا غمگین و دردمندو
حاجتمندی باشه خداوند درد و غم و حاجتش رو برآورده می کنه و قسم به خود خدا خوردن....
پس با اعتقاد کامل به صدق کلام رسول مهر و رحمت بگو بسم الله و نیت کن که انشاا... سال 93 رو با
نی نی بگذرونی خانمهای باردار شمام میتونید به نیت سلامتی نی نیاتون تو ختم شرکت کنید . . انشاالله جمعه بهد از نماز ظهر خونده میشه . اسم......................سن ....................چند ماه اقدام............................ (انشاالله تاریخ خبر بارداری)