2777
2789
عنوان

حسودی داره این ؟

111 بازدید | 12 پست

شوهرم ی مشتری زن داره تو واتساپ عکسشو گذاشته  پروفایل هی ویس میده بهش از سر شب هی پیام میوه درمورد کار من حسودیم شده  انگار می‌ترسم شوهرم ازش خوشش بیاد انقد تاپیک خیانت دیدم‌هی تصور می‌کنم شوهرم عاشق این خانومه بشه دیونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیزش خوب 

ب جز اینکه پیام کاری شب میده 

یه استادی داشتیم   ۶ سال کاندا درس خونده بود 

سر کلاس ب منم عجیب احترام میذاشت ، 

یه بار   میخواستم باهاش مشورت درسی کنم ساعت ۱۰ شب  چهار شنبه 

بود بهش پیام دادم سلام استاد میخواستم با پیامک  ،  یه مشورت درسی ازتون بگیرم ، 

پیام دادن ، الان ؟ ساعت ۱۱ شب؟ 

شنبه  ساعت ۸ صبح تماس بگیرید 

اونقدر خجالت کشیدم ولی درس عبرتی شد برام 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

آره درسته من فکرم اونجاها میره حسودیم میشه 

چ اشکالی داره . حسودیتم بشه 

ب خدا من نفسم گاهی با داداشش ک  پشت تلفن حرف میزنه ، حسودیم میشه میپرم بغلش ب خدا ... 

حسادت همیشه ک بد نیس . برا من نشون از زنده بودن رابطست

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره فرض کن با ی زن هی اس بده خب آدم دیونه میشه ‌

منکه حستو تحسینم میکنم 

من یه بار همسرم چند تا شماره مشریاش سیو کرده بود ک عکس پروفایلشون دایم عوض میکردن و استوری میذاشتن 

همه خوشگلا رو پاک کردم . والله 

منکه حستو تحسینم میکنم   من یه بار همسرم چند تا شماره مشریاش سیو کرده بود ک عکس ...

اره درکت میکنم آین  اولین بارشه مشتری زن ی مدتم حالا با هم درارتباط باید باشن فک کنم من تا اونموقع .‌‌‌‌...