میخوام همرام باشه واقعا نیاز دارم فقط شنیدم که خیلی خوبا
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم واقعا با گرفتنش حس کردم طلسم یه چیزی برام شکسته شد
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
من دارم از وقتی خریدم و همراهمه، رابطه م با شوهرم به طرز عجیبی بهتر شده و البته یه سری آدمهای بیخو ...
از کجا میخرن؟
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دارم از وقتی خریدم و همراهمه، رابطه م با شوهرم به طرز عجیبی بهتر شده و البته یه سری آدمهای بیخو ...
منم یه خانومه که پسرش خیلی عیاشی میکرد و رفیقاش ناباب بودن و اصلا به حرف پدر مادرش گوش نمیداد سربه راه نبود براش حرز امام جواد گرفت میگفت همه اون رفیقاشو گذاشت کنار و خیلی خوب شده
خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
انگار حال ادمو خوب میکنه بااینکه بیشتر پیش همسرمه ولی منم ازش حس خوب میگیرم
کلا برای خانواده خوبه ، باورت میشه من از وقتی گرفتم دعواهام با خانواده به صفر رسید خیلی برام عجیبه انگار همش یه چیزی باعث میشد با خانوادم بحثم بشه هر روز از بس بحث میکردم که نفسم بند میومد 😥 از روزی که حرزم رسید اون روال کذایی فه پایان رسید خدارو شکر
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید هدیه به ام البنین، برای حاجت روا شدنم 😭🙏🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭