2777
2789
عنوان

اونایی که خونه مادرشوهر نمیرن بیایین؟وبگین چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست
من نمیرم، برای اینکه خیلی از دستشون اذیت شدم، مثل یه کلفت براشون کلفتی کردم، نزاشتم پشت کرده آب بخور ...

من بخدا خیلی براشون خوب بودم مادرشوهرم هم خیلی خوبه چندبار اومده سرزده ودعوتمون کرده اما دیگه من متنفرشدم ومیدونم دوری و دوستی بهتره 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
راست گفتن؟از شوهرت میپرسیدی؟

از شوهرم پرسیدم گفت خبر نداشتم مهمونیه  و جشنه ‌

در حالی که شوهرم دروغ میگه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخدا خیلی براشون خوب بودم مادرشوهرم هم خیلی خوبه چندبار اومده سرزده ودعوتمون کرده اما دیگه من متن ...

صد درصد عزیزم، شانس منه بدبخته که به هر کی خوبی میکنم بدی میبینم. نمیدونم چرا دستم انقدر بی نمکه، بخدا آزارم به یه مورچه هم نمیرسه ولی خیلیها اذیتم کردن و از پشت بهم خنجر زدن. من به هیچکسی بدی نکردم و نمیکنم. 

بله . حرفمون شد باهم قهریم

اخه فقط یه کرمانشاهی میتونه سال ب سال پای قهرش بمونه و خونه مادرشوهر نره البته همه میتونن اما ما کرمانشاهیا خیلی لجبازیم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
از شوهرم پرسیدم گفت خبر نداشتم مهمونیه  و جشنه ‌ در حالی که شوهرم دروغ میگه

اونم از خودشونه

صد درصد عزیزم، شانس منه بدبخته که به هر کی خوبی میکنم بدی میبینم. نمیدونم چرا دستم انقدر بی نمکه، بخ ...

تا بدنباشی کسی قدرتو نمیدونه

نه من لجبازیمو کنار گذاشتم اونا کینه شترین و دوس ندارن منم بیخیال شدم گفتم گور پدرشون

خوب کردی اصلا وقتی نمیری اعصابت آرومتره من شوهرم هم نمیره اما اونا دیگه خیلی زنگ میزنن جونشون به بچه هام بنده دخترم که فرارکرد رفت دو روز نشست اما پسرم نذاشتم بره تاجایی هم که بتونم نمیزارم

تا بدنباشی کسی قدرتو نمیدونه

دقیقا، بخدا بعضی وقتها همش دارم با خودم میگم کاش منم بد بودم،دستم که نمک نداره خوب بودن تو این دوره زمونه دیگه فایده ای نداره. 

بخدا جاریم دست به سیاهو سفید نمیزنه با اینکه فامیلشونه، انگار ن انگار، من کارهای مادرشوهرمو انجام میدم، حموم میبرمش تنشو میشورم با اینکه 54 سالشه و جوونه، بازم اون عزیزتره و بیشتر بهش احترام میزارن

عزیزم از قدیم گفتن دوری و دوستی ! منم مشکلم مثل بقیه دوستان هست . مادرشوهر و پدرشوهرم به خواهرشوهرا بیش از حد بها میدن و هر چی تو زندگی ما هست اونا باید بدونن ولی اونا هرکاری میکنن ما نباید بدونیم. هنوز معلوم نیست عید بهشون افتخار بدیم یانه😂

Ich berge mich in deiner Hand
اشتباه نکن بزار برن کم کم سرد میشن از شوهر و بچه هات  یهو سرت بی کلاه میمونه بعدا

نه اینا اونطور نیستن مادرشوهرم خودش میادسرمیزنه خوشم میاد دلسرد بشن اما نمیشن روزی ده بار زنگ میزنن با بچه هام حرف میزنن