2777
2789

سلام، فعلا مجردم.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم خونه‌خودم باشم

زندگیم‌خیلی یکنواخت شده

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
میرسی به خواستت

ممنون🌺🥰

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
ما هم به بوی کباب اومدیم دیدیم خر داغ میکنن

😂😂مثال قانع کننده ای بود

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
ان شاء الله به زودی 

متشکرم بانو🌸