2777
2789

ما دوماه تقریبا نشستیم تو خونش بهد ی خونه دیگه اوکی شد ک دیگه نمیخواست اجاره بدیم و میخواستیم پاشیم برا همین من بهش گفتم ک بخاط اینکه مامانم کار پیدا نکرده و بخاطر اینکه شرایط مطابق پبش بینمیمون پیش نرفته میخوایم پاشیم

اون طفلکی هم بدون اینکه خسارت بگیره گف مشکلی نیس فقط هزینه بنگاه ک داده بودو گرفت .

الان خیلی عذاب وجدان گرفتم ک چرا دروغ گفتم .ای خدااااا

پ . ن :  اگه یادتون هست من همونیم ک گفتم از صاحبخونمون خوشم اونده و ماجراشو تعریف کردم براتون 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچها چیکار کنم خیلی عذاب وجدان بدی گرفتمممم 

برم بهش بگم راستشو یا ن 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

خب عزیز من چرا دوروغ گفتی..... از اول راستشو میگفتی

شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔                        همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی                                                                                               هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗                                                                                             و بعد اوج بگیر...✨🎃                            

همش میگم حقش بودع خسارت بگیزه شاید 

برا اینکه من الکی اینطوری گفتم دلش سوخته نگرفته 

اره خوب تو هم رفتی که پس مخ زنی تعطیل شد

من اصا قصدم مخ زنی نبود .وقها ک 🙁😏😞

خب عزیز من چرا دوروغ گفتی..... از اول راستشو میگفتی

ارهههه بخداااا😭😭😭😭😭

بچها چیکار کنم خیلی عذاب وجدان بدی گرفتمممم  برم بهش بگم راستشو یا ن

نه اینکه بدتره

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

بچها چیکار کنم خیلی عذاب وجدان بدی گرفتمممم  برم بهش بگم راستشو یا ن

نه نگو،کاریه ک شده

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
نه اینکه بدتره

خب چیکار کنم 

حس میکنم‌از  اعتماد و مهربوتی یکی سواستفاده کردم .خیلیییی حسه بدیه 😭😭😭