2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه 🖇️🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت باشی😘 من هیچوقت درک نکردم عروسی خود آدم چرا باید طرف، خودش خوشحال باشه؟🤦 کلا هیچ حسی به عروسی و اینا ندارم انگاری

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
مرسی عزیزم😘😘 اره 😅 انشالله که زودم عادت میکنم 

انشاءالله،فقط هیچوقت تحت هیچ شرایطی حتی اگه خیلیم باشوهرت صمیمی بودی پیشش از خانوادت بد نگو،چون یه روزی سرکوفت میشه سر خودت

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
بیست روز دیگه که کامنتم خوندی اونموقع لایکم کن بفهمم خونه خودتی🥲

تو همین تاپیک ریپلی میکنم میگم بهت 

ولی چرا بفهمی؟ خب از الان مشخص نیس؟

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎
ای جونم  مبارکه  الهی خوشبخت بشی عزیز دلم 😍😍😙❤❤❤❤ منم هنوز عروسی نگرفتم بگم چطوره بع ...

مرسی عزیزم😍❤️

بعد عروسی میگم بهت😅😁

پس توام مث من ذوق زده ای 

انشالله عزیزم به سلامتی

انشالله خوشبختتت بشیییبی❤❤😍😍😍😍😍 بمونین واسه هم عشقتون پایدار گل.....❤❤❤ چند سالته؟

مرسی عزیزم 😍❤️

متولد ۸۳ ام 

۱۷سال 😅😅