2777
2789
عنوان

کیا خوش خنده ان

1159 بازدید | 75 پست

من دوس دارم خوش خنده نباشم اصلا یهو میترکم مخصوووصا طنز میبینم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خیلی خوبه ادامه بده🙃

منم همیشه میخندم😆

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

وای منم😕😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

خوش خنده بودم دیگه الان خندیدن یادم رفته

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
خوش خنده😂😂 من اگه از ته دلم بخندم خیلی خندم شدیده دهنم سه متر بازه همه دندونام پیدا🤣🤣

علاوه بر همینا مشکل من اینه بندم نمیاد همه رفیقام میدونم من قابلیت دارم نیم ساعت کامل بخندم

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
علاوه بر همینا مشکل من اینه بندم نمیاد همه رفیقام میدونم من قابلیت دارم نیم ساعت کامل بخندم

وایییی منم بخدا بعدش یه دل درد وحشتناک میگیرم 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
😑من فقط با بعضیا که هستم خنده میاد رو لبام همش میخندم 

ایشالله همیشه بخندی

منم متاسفانه

ای خدا ولی خداییی الان بهخنده هام فکر میکنم لبخند میزنم