2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چن تا عکس داد بعد گف چرا از عکس دوم شات گرفتی

تو اینستا عکس یبار مصرف میفرستن 

از اینا که بیار میشه بازش کرد 

اونا رو که باز کنی بعد شات بگیری برای طرف مقابل مینویسه shutting اگه اشتباه نکنم 

برا منم یبار اینجوری شد شات گرفتن

اینستات معمولیه؟

ن اسم اینستاگرام =سانیستا هست 

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
تو اینستا عکس یبار مصرف میفرستن  از اینا که بیار میشه بازش کرد  اونا رو که باز کنی بعد ش ...

اها

بعد میشه بگی عکس یکبار مصرف چطور بفرستم؟

من عکس معمولی میتونم بفرستم

🌹

نه چن تا عکس باهم داد بعد گف چرا از فلان عکس شات گرفتی🥴

عجب🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یعنی قشنگ مینویسه برات؟؟؟حتی شات؟

اره بالای صفحه گوشیم اعلام میکنه مینویسه کامل

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤