2777
2789

وسایل هام هم ببرم یعنی؟ خیلی چیز هام شسکته و خراب شده تو دعوا دل ندارم بزارم بقیه اش هم خراب بشه...

به نظرم نبر لباساتو ببر فقط🥺

اوناروبعدا با پدرت ببر

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت خواستم برم به این فکر کردم 

که چه خوشبحالش میشه من برم

راحت میشه

بعدش نرفتم

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

ببین خواهر من اگر از نطر مالی مستقل نیستی و خانوادت هم پشتیبان روحی و مالیت نیستن بیخودی خودتو اذیت نکن چون از سه روز دیگه تاپیک میزنی ختم بگین شوهرم بیاد دنبالم خسته شدم 

ولی اگر شرایط بالارو حداقل یکیشو داری و شوهرتم شکاک پارانوییدی یا خسیس یا کتک زن و خائنه برو بچتم ببر پشت سرتم نگاه نکن 

قهر نکن.بمون بگو تو برو اینجا خونمه.اگه خودت بری فردا عدم تمکین و نفقه ساقط میشی.

با هر دعوا نرید دل پدر مادرتونم نلرزونید.بمون سر زندگیت .اب رفته رفته راهشو پیدا میکنه. مظلوم بازیم جلو شوهره در نیار.

حالاقطعی خواستی ام بری پول طلا مدارک سند ببر ولباسای مورد نیاز

قهر نکن.بمون بگو تو برو اینجا خونمه.اگه خودت بری فردا عدم تمکین و نفقه ساقط میشی. با هر دعوا نرید د ...

والا شیش ماه شیش ماه نمی زاره برم درساعت راه،هفته قبل کتک کاری کرد همه جور بد وبود بیراه بهم گفت خودم میبرمت،منم قبول کردم آخرش صبح اش پاشد آشتی اصلا نمیدونم چشه،کتک کاری،اذیت،جیگرم خونه

ببین خواهر من اگر از نطر مالی مستقل نیستی و خانوادت هم پشتیبان روحی و مالیت نیستن بیخودی خودتو اذیت ...

از نظر خانواده دستشان خالیه ولی باز پشتم هستن،خودمم امیدم به آزمون استخدامی هست گ قبول بشم اگر هم نشد دیگه گرسنه تو کوچه نمی مونم،خدا بنده هاشو ول نمیکنه

از نظر خانواده دستشان خالیه ولی باز پشتم هستن،خودمم امیدم به آزمون استخدامی هست گ قبول بشم اگر هم نش ...

خوب پس خودت بهتر صلاح کارو میدونی  انشالله خیره 

مدارکتو طلا و پول و عقدنامه و بچه رو حتما باخودا ببر