2777
2789

تجربه زایمان سزارین تو کدوم ببمارستان شیراز رو داشتین و چقدر رضایت داشتین ؟کوثر ،بعثت،پارس 

اینکه سرویس بهداشتی داخل اتاق هست یا راهرو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دارم تحقیق میکنم میگن بعثت و پارس اصلا خوب نیست از خیلیا توی همین سایت هم شنیدم ولی کو ...

سلام منم براهمین تاپیک زدم چون دکترم گفته بعثت اما خب کوثر و دنا و پارس هم هست،میخواستم ببینم که واقعا بعثت خوب نیست ؟

تا عوض کنم بیمارستانو

و اینکه چرا میگن خوب نیست؟

سلام دوست عزیز دلیلشو میگن یه دستگاه هایمخصوصی هست که اگه نوزاد موقع تولد مشکلی داشت باید از اون تجهیزات استفاده بشه که پارس و بعثت اونا رو نداره توی همین نی نی سایت تاپیکای مربوط به این دو بیمارستان رو سرچ کن بخون حتما 

سلام دوست عزیز دلیلشو میگن یه دستگاه هایمخصوصی هست که اگه نوزاد موقع تولد مشکلی داشت باید از اون تجه ...

الان  بعثت بخش nicu داره برا نوزاد،خوندم تاپیکا خیلی راضی نبودن.ممنونم که جواب دادین