منم شب صبح نصف شب همیشه به حرفاییکه زدن اذیت شدم فکرمیکنم،به کاراییکه کردن،کلاهم وقتی میبینمشون رفتا ...
عزیزم درکت میکنم دوره ها و سخنرانی های امیرشریفی درباره پاکسازی خاطرات گوش بده خیلی کمکت میکنه نزار خاطرات هی تو سرت بچرخن و حرفاشون تکرار شه تا این حالت میشی هی تو دلت به خودت بگو دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارم...... خیلی تکرار کن ببین چقدر حالت بهتر میشه
منم شب صبح نصف شب همیشه به حرفاییکه زدن اذیت شدم فکرمیکنم،به کاراییکه کردن،کلاهم وقتی میبینمشون رفتا ...
به جای تحمل کردن باهاشون قطع رابطه کن و هیچ وقت نبخششون اینجوری راحتتری
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ وقت دست کم نگیرشون چون به محض اینکه براشون فرصت پیش بیاد بدترین ضربه رو بهت میزنن همیشه گارد خودتو داشته باش و باهاشون گرم نباش
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
اخه طبقه پاییینشون زندگی میکنم،حتی راه میرن میفهمم،صداشونو هرروزمیشنوم،وقتی ازشون دورمیشم وچندروزی ن ...
اصلا اصلا اصلا نرو خونشون تحت هیچ شرایطی همیشه هم در خونتو ببند وقتی هم نیستی قفل کن تو ذهنت تصور کن طبقه ی بالاتون یه خانواده ی غریبه ن و اونا نیستن اینجوری اروم میشی
تنهاکاری ک بدشون میادبی محلی کردنه هم خودت اسایش داری هم طرفت ایجوریه😡😡
دوریم از هم هشتصد کیلومتر ولی تلفنی مدام دخالت میکنن یا مدام سرک میکشن اگرم جواب ندیم به سوالشون صدبار میپرسن کلافه میکنن جاریمم که موذی مدام سرک میکشه حالا اگه شوهرم براشون مهم بود غمی نبودا میخوان ببینن ما پولداریم نداریم سفر میریم نمیریم ازما بچاپن شوهرمم که ساده اووف حرص میخورم کمک نمیکنن هیچ ضربه هم زدن بهمون خیلی
فک کن کجای زندگیتن و کجای زندگیشون هستی بعد میبینی مهم نیستن پس دوری و دوستی
من بارها به خودم گفتم اهمیت ندارن هی مادرشوهرم تو سر شوهرم میکنه که پسرم برادرت خدای تو هست باید بپرستیش در این حد یعنی که دوسشون داشته باشه حالا یلاهایی سر شوهر بیچارم اوردن شمر سر امام حسین نیاورد
جاری که اصلاجزواولویت های زندگیم نیست اصلاانرژیمونه صرف حرفاش میکنم نه رفتاراش خواهرضوهرمادرشو ...
منم کاش مثل شما بودم ولی مادرشوهرم با گریه با قربون صدقه بظاهر به شوهرم میگه خواهربرادرتو بپرست پدرمادرتو بپرست اول ما بعدا زنت رک این حرفو نمیگه تو حرفاش میفهمونه شوهرمم انصافا نمیذاره بمن چیزی بگن ولی سرشون همش تو زندگیمه جاریم که با بدترین وضع پیش شوهرم میگشت تاخدی شوهرش یبار دعواش کرد شوهرم همیشه میگه این مثل خواهرمه دیگه متنفر شدم از جاری مدام عکس و فیلم بچه هاشو میفرسته از دوست داشتن شوهرم سو استفاده کنه مدام بمن میگه ببین چقد پسرم شبیه شوهرته بعدم کسی حواسش نیست موذیانه نیشخند میزنه 😶
بقران دقیقا منو توصیف کردی فقط من هنوز دکتر نرفتم ولی شوهرم میگه خانوادمم چیکار کنم درصورتی نصف شب شعر غریب منو شوهرمو تو برف بیرون کردن دلشون میخواد شوهرم نوکر بله قربان گو باشه و من بگم جاریم عالی هست ملکه هست درصورتی خدایی ازش بالاتر نباشم کمتر نیستم خیلی نفرت دارم شوهرم اجازه نمیده حرف بزنن پشت سرش متلک میگن بهم پر از کینه ام شبو نصف شب تو فکر انتقامم حتی دعای طلاق برامون نوشتن بخدا روانیم کردن
گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛