2777
2789

من تازه عروسی کردمو دوسال پیشم عقد کردم از دست دخالتا و متلکاشون کلافم بخصوص جاری که چشم نداریم همو ببینیم 🤣🤣

ولی مشکلی دارم تموم ازارها اذیت هاشون مدام تو ذهنمه و مدام بیشتر بسمتم جذب میشن خسته شدم چطور از ذهنم از زندگیم حذفشون کنم😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جاری ندارم یه برادر شوهر دارم اونم ۱۸سالشه فعلا ولی خواهرشوهر و مادرشوهر عالین جوری که زنگ میزنن میگن میایم با خوشحالی و ذوق همه چیزو آماده میکنم براشون آرزوم بود نزدیک هم بودیم حیف دوریم باهم 

جاری که اصلاجزواولویت های زندگیم نیست  اصلاانرژیمونه صرف حرفاش میکنم نه رفتاراش خواهرضوهرمادرشوهرمم که باهم روابطمون بدنیست دخالتم زیادنمیکنن چون ازشوهرم به شدت حساب میبرن

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...

منم شب صبح نصف شب همیشه به حرفاییکه زدن اذیت شدم فکرمیکنم،به کاراییکه کردن،کلاهم وقتی میبینمشون رفتارم باهاشون خوبه،البته به احترام شوهرم،وگرنه سرتاپاپرکینه ام،ضربه اش روهم خودموشوهرم داریم میخوریم،چون برای اوناکه اصلامهم نیست،منکه جدیدارفتم روانپزشک بهم قرص داد،شوهرم خیلی ناراحته،حق روبهم میده ولی میگه تحمل کن،دیگه نمیتونم،احساس میکنم تحملم تموم شده کم کم دارم منفجرمیشم،چون قبلاتوداربودم،الان دارم میریزم بیرون

منم وقتی میان خوشحال میشم و دوسشون دارم ولی ارزو ندارم نزدیک هم باشیم 

من خودم خواهر ندارم خواهرشوهرهام برام از خواهر هم بهترن هرکاری بخوام بکنم باهاشون مشورت میکنم حتی به شوهرمم چیزی نمیگن ۴ تا هم دارم خواهر شوهر😍

تنهاکاری ک بدشون میادبی محلی کردنه هم خودت اسایش داری هم طرفت ایجوریه😡😡

دقیقا

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید