2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۷سالشه فوبیای آمپول داره اگه بتونم راضیش کنم حتما براش میزنم خودن ۳دوز زدم بگم دوز۴ هست اونم ...

من خودمم سه دوز زدم مشکلی ندارم،پسرم پنج سالشه فعلا موندم سر دوراهی،نگرانم

نه من که نمیزنم . اما خواهر شوهرم زد برای بچهاش دوهفته بعد بچهاش کرونا گرفتن اسهال استفراغ سرفه تل

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
نه من که نمیزنم . اما خواهر شوهرم زد برای بچهاش دوهفته بعد بچهاش کرونا گرفتن اسهال استفراغ سرفه تل

میگیرن ولی احتمال خطر و بستری و کاهش میده،ولی برا بچه هنوز آدم نگرانه

میگیرن ولی احتمال خطر و بستری و کاهش میده،ولی برا بچه هنوز آدم نگرانه

خودت میدونی عزیزم اما نزنی بهتره. منو جاریم نزدیم . هم ما توخونمون همه گرفتن بجز دخترم. هم جاریمو شوهرش گرفتن دخترش نگرفت. دیگه خودت تصمیم بگیر . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بعضیا فکر میکنن اگه واکسن میزنن نباید کرونا بگیرن و چون کرونا گرفتن پس واکسن ارزش نداره

میخوام به این دسته ادم بگم واکسن شدت بیماری رو کم میکنه یعنی اگه کرونا گرفتن خطر مرگ و بستری کاهش پیدا میکنه

سر این امیکرون هم اونایی که بستری شده بودن ۹۰ درصدش واکسن نزده ها بودن اونایی که واکسن زده بودن مثل سرماخوردگی رد کردن