2777
2789
عنوان

خرید خونه با وام

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته .، اما اگه ۲۵۰ تومن هم بگیریم نزدیک ۴۰۰ باید تو ۱۲ سال برگردونیم به بانک . شاید همین خونه هم ا ...

خب اگر با وام بیشتر جای بهتر میتوتی پیدا کنی دریغ نکن چون پول هررر روز بی ارزشتر میشه یا اگه بشه اسانسور نصب کرد چ بهتر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
درسته .، اما اگه ۲۵۰ تومن هم بگیریم نزدیک ۴۰۰ باید تو ۱۲ سال برگردونیم به بانک . شاید همین خونه هم ا ...

پس بازم بگرد . فعلا خونه یکم راکده . و اینکه همیشه موقع خریدن به فکر فروختن باش. طبقه چهارم بدون آسانسور نه موقع خریدش آسایش دارید نه موقع فروشش راحت فروش میره . 

با حوصله بگرد . شده یه خونه کوچیکتر بگیر ولی با امکانات بهتر. از زیر بار قرض رقتن هم نترس. برای خرید خونه ارزش داره . شک نکن

حقیقتش طبقه چهار بی آسانسور موقع فروش سختی خودشو داره قطعا و حتی برای زندگی پله سخته ولی خیلی ها دارن تو طبقات بی آسانسور سر میکنن .ب قول دوستان اگر میتونید بگردید و شرایط بهتر با وام پیدا کنید اگر هم در آینده نزدیک دیگه شانس دیگه ای نمی‌بینید برای خودتون، ب نظر من ، همین طبقه چهار هم غنیمته 

تهران هستید؟

یکی از دوستان همسرم سه سال پیش خونه طبقه سوم بی آسانسور خرید هشتصد الی نهصد تومن الان همون خونه زیر دو میلیارد نیست