2777
2789
عنوان

جلوگیری با روش آی یو دی

68 بازدید | 12 پست

سلام.

یه سوال از خانومای متاهل دارم.

من و همسرم تا الان تا حدودی می خواستیم که بچه دارشیم، گاهی روش جلوگیریمون کاندوم بود و گاهی جلوگیری نداشتیم و من الان باردارم.

حالا ان شاءالله بعد از دنیا اومدنش قصد داریم که تا حدود ۷ سال روش جلوگیریمونو سفت و سخت تر کنم.

خودم قصد دارم آی یو دی بذارم.

جسارتا کسایی که تجربه اشو داشتن، هنگام رابطه ی خشن برای آی یودی مشکلی پیش نمیاد؟

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دوسال  داشتم 

خیلی خوب بود 

باید ببینی به بدنت می‌افته یا نه 

هر سه ماه هم بری برای چک 

اگه آدم استرسی هستی هر یک و نیم برو

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

از وقتی پسر چهارمم و ناخواسته باردار. شدم گذاشتم والا من به ماه پیش خیلی خانه تکانی کردم چون جنوبی هستم هوا گرم بود گفتم قبل زمستان خانه تکانی کنم خیلی هم چیزای سنگین بلند کردم خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی سه ماه اول باید رابطه ملایم باشه و کار سنگین نکنین

من خیلی پشت گوش میندازم شش ماه یکبار چک میکنم ولی در کل به بدنم ساخته راستی یکم عفونت واژن بیشتر میشه باید مدام دارو استفاده کنم 😥چقد دلم برای خودمون سوخته خوشحال به حال مردا دغدغه باردار شدن ندارن