2777
2789
عنوان

رگ های قرمز و صورتی روی سینه

1098 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یکم ورنمو اضافه کردم بعدش بخاطر بزرگ شدن سینم خط های صصورتی طوری و کبود روی سینمه افتاده مثل رگ هستن اینا خوب میشن یا بدبخت شدم؟

فک کنم بدبخت شدی🙄

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم اینجوری شده ولی بعدا اون خطا سفید میشه و معلوم نیست.سینت پوست اضافه نیاورده؟

آسمان سفید،باران نم نم،بوی سیب سرخ و سبز..آن روز که بی خبر،از من جدایت کردند کجا بودم پیچک من...    دلتنگ قصه های مادر بزرگ... 
درست نمیشه   زمان بگذره خط ها سفید میشن  از بینم نمیرن  منم دارم خیلی هم خوشگلن & ...

اصلا معلوم نیست فقط وقتی به اون قسمت دست بزنی میفهمی

آسمان سفید،باران نم نم،بوی سیب سرخ و سبز..آن روز که بی خبر،از من جدایت کردند کجا بودم پیچک من...    دلتنگ قصه های مادر بزرگ... 
ن خداروشکر نیاورده اونو

شکر خدا.من رفته بودم باشگاه سینن لاغر شد هم از اون خطا افتاد هم پوست اضافه آوورد.ولی مواظب باش وقتی خطا سفید شد یکم از هم باز تر میشن و سینه افتاده میشه یکم