2777
2789
عنوان

خانما کسی میتونه....

122 بازدید | 10 پست

این سونومو تفسیر کنه؟ لطفا جواب بدین ۴۰ سالمه بگید وضعیت تخمدانهام تو سونو چطوره و آیا حاملگی رخ میده

لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا

کسی شیمی یازدهم بلده بیاید تاپیکم

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا طبیعیه خدا رو شکر

ضخامت اندومتر رو با توجه به این که روز چندم سیکلتون هست پزشک باید تشخیص بده ولی اونم در کل فکر کنم خوبه

میشه شما هم تاپیک نظرسنجی من شرکت کنید دوستم؟

کاملا طبیعیه خدا رو شکر ضخامت اندومتر رو با توجه به این که روز چندم سیکلتون هست پزشک باید تشخیص بده ...

روز ۱۲ سیکلم هست ولی دو دوره هست یکم پریودم بهم خورده، آزمایش هم دادم و کم کاری تیرویید دارم

لطفا برای حاجترواییم یه صلوات منو مهمون کنید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شاءالله شما هم حاجت روا بشید به حق مادر سادات فاطمه زهرا
همه چیزت خوبه ان شاالله زود باردارمیشی

ممنون ک جواب دادین ان شاءالله

همه چی نرماله مشکلی نیس

دو ماهه ازدواج دوم کردم حامله نشدم فعلا ولی ازدواج قبلیم یه بچه دارم و هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا نمیدونم چرا نمیشم و پریودام یکم نامنظم شده میترسم

کی گرفتی تازه پری شدی  خوبه اقدام کن اگ شوهرت مشکل نداشته باشه همین ماه بارداری

اره تازه سوتو و آزمایش دادم و روز ۳۰ دی پری شدم باز ۱۸ بهمن شدم و روز دوازدهم سیکل یعنی ۳۰ بهمن رفتم این سوتو رو دادم

میترسم یایسگی زودرس گرفته باشم🥺🥺🥺