2777
2789
اخه چ جوری میشه ک طرف میره با یکی دیگ مگه زنش ارضاش نمیکنه😑😐

از بس عوضین. شوهر دوستم بعد اینکه لو رفت گفته میخواستم یکی جز توروهم امتحان کنم ببینم چطوره😐😐

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چ جوری میشه ک طرف میره با یکی دیگ مگه زنش ارضاش نمیکنه😑😐

بعضی مردها دیوونن

اندام بهتر میخوان

یا دختر میخوان

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘
منم شرایط رفتن ندارم بچم کوچیکه نمیدونم چکار کنم سردرگمم

ببخشید سوال میپرسم تو تاپیک قبلیتون گفتین تو ماشینش ابزار جنسی پیدا کردین منظورتون چیه

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)
نه نامزد بودیم. اگه بدونی چقققققد واسه بدست آوردنم تلاش کرد، چققققدر همه چی خوب بود..... هیچوقت نفهم ...

خداروهزاربار شکر کن که نامزد بودی و تمومش کردی راحت

خدا دوستت داشت

خانما خیلی متاسفم .....من مجردم و اصلا دوس ندارم ازدواج کنم ...راست میگن تعهد به دله نه کاغذ ...نمی‌دونم چرا انقدر بی بند شدن مخصوصا وقتی متاهل میشن

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
درست که نمیشن ابدا من بچه دارم ۲ سال و ۳ ماهشه جیگرم براش کبابه برای خودم ناراحتم برای زندگیم ن ...

ببین مال من هرز میپرید کلا، بعدها اینو فهمیدم.

اگه میبینی همسرت یک بار خطا کرده سعی کن ببخشی. گاهی وقتا میبینی طرف خراب نیست، همه چی مثلا از یه درد دل ساده شروع شده یا یه اتفاق و به خووش اومده دیده خطا کرده و پشیمونه... مال من که اینجوری نبود امیدوارم مال تو اینجوری باشه و بتونی زندگی کنی