2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابه این سن همه رو زدم کتک نخوردم تاحالا

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤

بچه اولم 

کتک از کسی نخوردم چه پدر ‌مادر چه بقیه 

فقط یه بار فکر کن تو سن مثلا ۲۳سالگی اینطورا مادربزرگ‌م ((که فوت کرده الان)) گلومو گرفت صورتمو چنگ زد به خاطر دخترخالم که سی سالش بود 🤣 ما داشتیم دعوا میکردیم یهو عین چی پرید وسط انگار نه انگار منم نوه ش بودم 

بابام هر کی منو میزد،جر میداد

یبار داداشم ۲۰ سالش بود،منو زد

بابام زد دستشو شکوند😑

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
مگه جثت خیلی درشته؟

اصلاااااا ریزه میزم بابا😆

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤
بچه اولم  کتک از کسی نخوردم چه پدر ‌مادر چه بقیه  فقط یه بار فکر کن تو سن مثلا ۲۳سالگی ا ...

خدا رحمتش کنه حتما چون دیده زورت بیشتر از زیر دست و پات بیرون اوردش😂