2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سجده رفته چهل بار بگو: یا حَیُّ یا قَیّوُمُ یا حَیًّا لا یَمُوتُ، یا حَیًّا لا اِلهَ اِلّا اَنتَ، یا ذَاالجَلالِ وَالاِکرامِ، یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ.

سمت راست جانب(صورت) را روی زمین گذاشته(چهل بار ذکر بالا را بگو)

سمت چپ جانب را روی زمین گذاشته( چهل بار ذکر بالا را بگو)

سر از سجده برداشته و دو دست را بلند کرده و چهل بار(ذکر بالا را بگو)

دست ها را به گردن میگزاری و چهل بار(ذکر بالا را بگو)

سپس با گریه بگویید:

یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللّهِ، اَشکُو اِلَی اللّهِ وَ اِلَیكَ حاجَتی، وَ اِلی اَهلِ بَیتِكَ الرّاشِدینَ حاجَتی، وَ بِکُم اَتَوَجَّهُ اِلَی اللّهِ فی حاجَتی،

به سجده رفته و بگو یا اَللّهُ یا اَللّهُ (تا جایی که نفس منقطع شود)

سپس در همان سجده بگو:

صَلِّ علی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ(و حاجت خود را بخواهید)

امام صادق(ع) گفته من ضامنم به خدای عزوجل هر کسی این رو انجام بده از جای خود حرکت نمی کنه مگر اینکه حاجت برآورده شود.

لایک لطفا

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل برای منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل برای منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس 

التماس دعا داریم دوست عزیز

انشاالله به حق فاطمه زهرا شما هم حاجت روا شی.🙏

التماس دعا داریم دوست عزیز انشاالله به حق فاطمه زهرا شما هم حاجت روا شی.🙏

مرسی عزیزم خیر ببینی و خوشبخت بشی دلت شاد 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چجوری گریه کنیم اخه من هیچ وقت گریم نمیاد🤭

شما این زمان می خوای با رسول خدا حرف بزنی

کم آدمی نیست مگه میشه گریه نکنی

بگو اومدی در خونه اش دست خالی بر نگردونتت.