2777
2789
عنوان

تاپیک شوهر خارجی (( تجربه من))

2625 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

خیلی از نظرهاتون رو خوندم دلم میخواست پاسخ بدم که یهویی تعطیل شد 

بنظرم اکثرا افراطی پاسخ داده بودن 

من تجربه ی خودم رو براتون مینویسم ؛  

من خودم بار ها مرد هایی رو دیدم که ایرانی نیستن ولی دروغگون، خائنن ، دست بزن دارن ، بچه ننه هستن اتفاقا همشون هم امریکایی و آلمانی و … بودن فقط چون قوانین بازدارنده زیاد و شدید هست یکجورایی کنترل میشن 

در کل شاید یکمی کفه ی ترازو به سمت اونا سنگین تر باشه ولی همشون سر و ته یک کرباسن

جسارت خدمت اقایون  عزیز نباشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر اون تاپیک داشت میگفت فقط خارجی ها خوبن خواستم ببینن هم ایشون هم افراد هم نظر که واقعا اینطور ...

اره من منظورم این بود ادامشو بگو فکر کنم تموم شد😂😐

██████▒≡🚜 در حال اسفالت سازی امضا برو کنار قیری نشی😂

آره کاملا درسته حرفت، ب علاوه ازدواج با ی خارجی ک خوبم باشه نهایتا فرق داره با هم وطن خودت چون ی سری چیزای مشترک هست ک با اونا نداری

بستگی داره ب ادمش

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️
آره کاملا درسته حرفت، ب علاوه ازدواج با ی خارجی ک خوبم باشه نهایتا فرق داره با هم وطن خودت چون ی سری ...

آفرین به شما ؛ این یک واقعیت هست که تو هیچ گذشته ی مشترکی با طرف مقابلت نداری 

اینم قبول دارم که توی یکسری چیز ها شاید بهترن اونم بخاطر آموزش و پرورش و .. هست 

عه شما نبودی چندوقت😍😍😘حالا بر فرض مثال همه اینا به کنار باز همسر خارجی بهتره یا ایرانی؟مخصوصا که در خارج از کشور زندگی کنی؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

من ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید🙏زمانی که شما تصمیم به مهاجرت گرفتین و از اونجایی که گفتین تک فرزند هستین فکر و خیال نیومد تو سرتون که اگه شما برین اگر خدای نکرده برای پدر و مادرتون مشکلی پیش بیاد چیکار میخواین بکنین و اصن ممکنه به زودی ایران نتونین بیاین؟چطور با اینها کناز اومدین؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
من ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید🙏زمانی که شما تصمیم به مهاجرت گرفتین و از اونجایی که گفتین تک ف ...

سلام عزیزم قربونت برم مرسی تو خوبی ؟

اصلا با این موضوع کنار نیومدم ، هر لحظه هر ثانیه  هم به این مسئله فکر میکنم میدونی چیه من خیلی تاوان های زیادی توی زندگیم دادم بخاطر هر چیزی کلی چیز از دست دادم اگر بخوام بنویسم یک شاهنامه میشه از جمله از دست دادن روحیه ، افسردگی و کلی مشکلات و بلا های دیگه 

در مورد سوال اولت 😅خب من برای اینکه خارج باشم احتیاجی به همسر ندارم ولی در کل خب بنظرم یکمی بهتر از ایرانی ها هستن 

سلام عزیزم قربونت برم مرسی تو خوبی ؟ اصلا با این موضوع کنار نیومدم ، هر لحظه هر ثانیه  هم به ا ...

مرسی عزیزدلم❤ ی سوال دیگه😅😅😅چرا ایرانی هایی که با زنشون یا شوهرشون میرن بعد از مدتی طاقت نمیارن و برمیگردن؟مگه اونجا شرایطش به مراتب خیلی بهتر از اینجا نیست؟و اینکه غربت خیلی سخته؟

مرسی عزیزدلم❤ ی سوال دیگه😅😅😅چرا ایرانی هایی که با زنشون یا شوهرشون میرن بعد از مدتی طاقت نمیارن و ...

ببین واقعا غربت خیلی سخته 😅😅نمیدونم چرا برمیگردن شاید خوششون نمیاد ولی من همیشه میگم مهاجرت یکجورایی مبادله است یکسری چیز ها رو میدی یکسری چیز ها رو بدست میاری من دوست خودم ایران میلیاردر بودن آپارتمان داشت توی پنت هاوس 

ماشین آخرین مدل کل سال سفر به این ور اونور خب این چرا مهاجرت کنه 😂😂سختی بکشه 

سلام خوبین؟ دوست منم اخیرا با یه ترک ازدواج کرده رفته استانبول

میگه فوقش طلاق بگیرم هم یه تجربه کسب کردم، من خودم آدم وابسته ای نیستم مشکلم مادرمه که فوق العاده مهرطلبه و هر روز زنگ میزنه به بچه هاش! گاهی حرفشو پیش میکشم شدیدا با مخالفت ماورم روبرو میشم. ای کاش منم میتونستم برم 

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

سلام عزیزم خوبی😄عزیز ی سوال اوسبیلدونگ چطوریه شرایطش؟شنیدم با مدرک فنی حرفه ایی میشه رزومت باید قوی باسه؟شرایط سنی داره؟

سلام خوبین؟ دوست منم اخیرا با یه ترک ازدواج کرده رفته استانبول میگه فوقش طلاق بگیرم هم یه تجربه کسب ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبید ؟

دقیقا من خودمم آدم به شدت وابسته ای هستم خیلی از هم از این نظر ضربه خوردم ، بطور کلی بخوام بگم خیلی آسیب دیدم خیلی زجر کشیدم ولی دیگه چاره ای نیست ….