ی دختر شمالی 😎😎عاشق دانشگاه❤چچیه خاخر پروفایله اشنی خرمالوعه خرمالو ندی تا الان خا الان هاریش قشنگ چشه اتی باز هاکن👀👀👀👀👁👁👁هاریش😄😄🔗آرزو هامو مینویسم تا تک تک ک بهشون رسیدم اینجا علامت بزنم🔗۱صورتم خوب بشه ۲دانشگاه خوب قبول بشم ۳عروسی کنم ۴خونم ساخته بشه ۵کار بابام درست بشه ۶تمام مشکلات ریزو درشت حل بشن....🔇🔇🔇🔇🌱🌱ظهور اقا امام زمان🌱🌱🌱.🌺🌺خدایا گناهانم رو ببخش و توفیق بده تا بیام سمتت از دوباره🖇🖇🌺🌺🌺خدایا میشه یعنی ی روز بیام اینجا تاپیک بزنم از ارزوم ک بهش رسیدم😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها اگه کسی ثبت نام کرده میشه من ازش یه سوالی کنم برای ثبت نام مثلا یه شهر و یه رشته فقط م ...
دو تا انتخاب دارید، شرطش اینه هر دو از یه سازمان باشن، هر دو یک پست باشن
مثلا دبیرعلوم اجتماعی شیراز
دبیرعلوم اجتماعی اهواز
نمیتونید بزنید دوتا دبیری متفاوت بزنید.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
کدوم مدیریت؟ بازرگانی و صنعتی توی این دفترچه خیلی پذیرشش کمه
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.