2777
2789

سلام خانوما پیشاپیش معذرت میخوام که طولانیه ...من همسرم یه شغل آزاد دیوار نویسی داره که درآمد متغییربین ده تا بیست میلیون میشه البته بعضی فصل ها میبینی کلا کار نیست تا وقتی که کار هم پیدا بشه میبینی اونی که کار کرده خوردیم تموم شده بدون هیچ پس اندازی حالا زد از شانس به همسرم یک کاری پیشنهاد شد تو شهرداری با پنج تومن حقوق ثابت و بیمه ولی از شانس گند من امسال به مشکل خورد انتقالش دادن یه جای بعد که تا پنج عصر باید بمونه اونجای جدید کار کنه قبل این انتقال ساعت کاریش تا ۳ بود بعد اون میرفت کار خودش الان هم ساعت کاریش بیشتر شده کارش سخت تر الان میگه من نمیتونم دیگه دوجا کار کنم چون هم تایم نمیمونه هم خیلی خسته میشم یعنی یا باید بره کار دیوارنویسی خودش که درآمدش خوبه ولی حقوق ثابت نیست بیمه نداره یا باید بره اینجا که حقوقش نهایت پنج میلیون با بیمه حالا من بخاطر آینده بچه دارم پافشاری می‌کنم میگم برو همون کار شهرداری ولی از اونور هم میدونم واقعا خرج نمیرسه فقط ماهی ۳ میلیون قسط داریم حالا شما میگید من چیکار کنم ؟

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرداری مزایاش زیاده الان خیلی سخت میشه ولی بعد یه مدت براتون بهتر میشه ولی مجبوره کار دومو داشته با ...

اگه جایی قبلش بود پیشرفتش بیشتر بود الان فرستادنش یه جا بیل میزنه اینم کلا میاد سر من غرغر میکنه نمیدونم چیکار کنم از اینور حامله هم هستم میترسم از پس هزینه های بجه برنیاید 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا