2777
2789

با شوهرم که همش دعوا میکنم بیچاره هی کوتاه میاد چیزی نمیگه چشم دیدن دخترمو ندارم سرش داد میزنم اصلا حوصله صدای تلویزیون رو هم ندارم الانم اومدم نشستم توی اتاق تاریک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همه دعوا دارم پرخاشگر شدم حوصله خودمو ندارم 

تمام این علائم رو منم دارم و داشتم و متاسفانه نه تنهاخوب نشد بلکه از اعصاب همش همه جام مریض هست ،دکترم گفته تا شرایط زندگیم رو درست نکنم همین آش و همین کاسس ،منم یک ساله دیگه کلا دکتر نمیرم و با داروهای گیاهی و آرامبخش ها دارم روزهامو میگذرونم

شاید جن عاشق داری داره رابطت با شوهرت بهم میزنه

آخه دخترم رو چرا اذیت میکنم دلم برا دخترم میسوزه اونقدر بهش گفتم بی مادر بشی مادرت بمیره سرش داد میزنم 

آره عزیزم سال ۹۴ از همسرم جدا شدم و هر کاری بگی کردم که بتونم زندگیمو سر و سامون بدم ،ولی آخرش شکست ...

ناراحت نشی ها شوهرم روزی چند بار فقط دست منو میبوسه هر کاری میکنه ولی من احمق چرا اینجوریم الان دارن با دخترم سفره جمع میکنه منم توی اتاق تاریک اومده پی من اینجا توی تاریکی نشین بخدا حتی تحمل نور چراغ رو هم ندارم 

آخه دخترم رو چرا اذیت میکنم دلم برا دخترم میسوزه اونقدر بهش گفتم بی مادر بشی مادرت بمیره سرش داد میز ...

خون چون جن عاشقه حسوده ببینی به کسی محبت کنی میاد تو مخت که بد خلقت کنه اگه به یک روحانی معتقد میشناسی بزار برات سر کتاب باز کنه. تاکید میکنم نه هرکسی کسی که واقعا خدا شناس و دروغگو و بخاطر پول اینکارو نکنه.. چون این جن عاشق باعث طلاق هم میشه چون خ حسوده