2777
2789
عنوان

طالع بینی

115 بازدید | 9 پست

بچه ها مامانم و خواهرم رفتن پیش این دعا نویس ها بعد گفت اسم خانواده رو بگو ویژگی های سخصیتی هممونو درست گفته چیز چرت هم نگفته که قلب مهربونی داری و این حرفا ویژگی واقعی رو گفته 

رسیده به شوهر من گفته عاشقه ولی بهش طلسم شده و تو یه دام بدی افتاده (خیانت کرده شوهرم)

و جالبی ایش اینه ما حدود دوسال و نیم سه سال پیش یه قطعه فلزی رو پیدا کردیم تو حیاطمون ولی کاری نکردیم بابت اش  این آقاهه گفته که 

حالا مامانم اینا به من گفتن دوروزه تو فکرشم خودم اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی میگم شاید واقعا راست گفته باشه شما جای من بودید چکار میکردید

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

اینم بگم حدود هفتصد تا یک ملیون خرج داره نه دستمزد اون آقا چیزایی که باید براش بخری 

خیلی شک دارم میگم پولم حروم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همه چرته هیجوقت پیش این آدما ترو با جت ارتباط دارن و جن وارد زندگیت میشع‌....

من نرفتم اونا رفتن این چیزاروهم درباره ما گفته مرده 

ببین ایناکارشونوخوب بلنوصدتاحرف میزنن ازبین این صدتاچندتاش خب باشرایط خیلیاجوردرمیاد ومیای ومیگی ای وای دیدی راس گفت بخدا هم نجاست که فقطپولت حروم میشه وبس

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
من نرفتم اونا رفتن این چیزاروهم درباره ما گفته مرده 

غلط کرد.... اصلا خودتو نگران نکن

بهشوم اعتنا نکن

برای باطل شدن طلسم ۴۰ روز سوره بقره بذار تو خونه پخش بشه بدا اینکه خیالت راحت باشه

ببین ایناکارشونوخوب بلنوصدتاحرف میزنن ازبین این صدتاچندتاش خب باشرایط خیلیاجوردرمیاد ومیای ومیگی ای ...

مرسی عزیزم

غلط کرد.... اصلا خودتو نگران نکن بهشوم اعتنا نکن برای باطل شدن طلسم ۴۰ روز سوره بقره بذار تو خونه ...

مرسی عزیزم

باورکن هر کس هرکس بره پیش این رمالایامین طلسم داری یاجادوت کردن وفلان فلان قیمت بایدبدی صددرصد دروغ میگن فقط وفقط برای منفعت خودشونه، مگه جزخداکسی میتونه علم غیب داشته باشه توبه استغفرالله، شماحرف اونورهاکن فقط نمازبخون پناه ببربه خداوقران ببین چطورمعجزه میکنه توزندگیمت وهمینطورعین آب روان مشکلاتت حل میشن وزندگی شیرین میشه، تازه طلسم یاهرجادویی باخوندن قرآن باطل میشه، اینایکارمیکنن جن زده بشی مشتری دائمشون بشی

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭