2777
2789
عنوان

اموزش پس انداز کردن

238 بازدید | 21 پست

بیایید یکم از مدل پس اندازامون بگیم.

مثلا من هر ماه یه رب سکه.با یه پارسیان یک ملیونی میخرم. اینطوری ته کارتم مقدار کمی پول میمونه و ولخرجی نمیکنم. 

منم اومدم😁

من هر ماه ماهی یک و نیم تومن  وام خونگی میریزم آخرش بیست تومن در میاد میرم طلای بی اجرت میخرم میندازم یه گوشه 

سری پیش بیست من پس انداز کردم بیست شوهرم خونه رو نوسازی کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه میترسم کم بیارم واسه همین میذارم آخر ماه هرچی موند پس انداز میکنم

البته ولخرجی هم زیاد نمیکنم و معمولا برام میمونه 

اولش بردارم استرس میگیرم 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
آره منم دوس دارم بگیرم اما نمیدونم چرا شوهرم مخالف همش دوس داره هرچقدر پول داریم خرج کنیم  بنظ ...

مخفی کاری کن. من رفتم مشاوره.مشاورم گفت تا میتونید مخفیانه پول پس انداز کنید

افرین. منم اینجور کارارو میکنم

شما بسیار اقتصادی و درست عمل میکنید فقط یادتون باشه برای سکه ها جای امن برای نگهداری داشته باشید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
چند سالته

۲۳

اخه من درامدی هم ندارم 

ماهانه درحد ۱۰۰  ،۲۰۰ پول دستم‌میاد

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا