2777
2789

می خوام تو یک ماه ۸ کیلو کم کنم 

غذا کم می خورم اهل برنج و خورشت نیستم ولی نسکافه و شیرینی خیلییی می خورم همه ی لباس هام تنگ شده حتی شلوار لی رو پوشیدم از پشت ترکید تا پایین 🤦‍♀️ 

سوخت و ساز بدنم پایینه 

یه دختر دو ماهه دارم دانشجو هم هستم و کار میکنم نمیدونم چه طور برنامه بریزم یا چه ورزشی کنم ☹☹ حس میکنم هیچ وقتی واسه خودم ندارم ، از اولین روز مرخصی خودم دخترمو نگه داشتم از بی خوابی و فشار افسرده شدم

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

فک نکنم بشه ها حالا چرا یه ماه موندم مردم کم کردنو جینگول پینگول کردناشون میشه دم عید 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8کیلو تو یک ماه عاقلانه نیست

قند رو حذف کن

سبزیجات بیشتر بخور کالری منفی دارن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یکماه نمیشه قندو شیرینیو اول حذف کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب