2777
2789
عنوان

سینه هام درد میکنه

227 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من این ماه پریودیم از اکه بینی سیاه شروع شد و 3 روز لکه بینی سیاه داشتم و سه روز هم خونریزی شدید ، جوری ک از درد نمیتونستم تکون بخورم خب با وجود خونریزی بارداری منتفی شد ، اما چیزی ک بذام عجیبه اینه که سینه هام هنوز حساسه و نوکش خیلی خیلی حساسه حتی با وجود خونریزی هم این مشکلم برطرف نشده ، ممکنه باردار باشم ؟ من سر بچه اولم هم تا پنج ماهه شدم خبر نداشتم باردارم چون سر موعدم مرتب پری میشدم ، ممکنه این دفعه هم مثل اون موقع باردار باشم؟ کسی بوده ک با وجود پری باردار باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم پری بودم ولی باردار ژن مون هم جوریه ک ۲تا۳ماه بعدمشخص میشه بارداریم سابقه داری پس هستی دگ

جدی؟ پس شما هم مپثل من بودی ، والا من سر پسرم وقتی ب خودم اچمدم و حساب کردم گفتم 15 روزپری عقب افتاده وقتی بی بی مثبت شد گفتم احتمالا 20 روزه باشم وقتی رفتم سونو و گفت پنج ماهته و بچت پسره کلا شوکه شدم باورم نمیشد تو این پنج ماه پری شده بودم حتی گاهی ماهی دوبار پری میشدم و نمیدونستم ک باردارم شما بعد از چند وقت فهمیدی