2789

من دوماهه از روز چهاردهم پریودم لک میبینم امروزم روز چهارده بودم شروع شد خییییلی کمه ولی تا پریودم طول میکشه رفتم دکتر بعم دوفاستون داد از بردا باید بخورم

فک کنم این لک بعد از تخمک گذاریه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من دوماهه از روز چهاردهم پریودم لک میبینم امروزم روز چهارده بودم شروع شد خییییلی کمه ولی تا پریودم ط ...

دکتر نگفت از چیه اصلا؟چون من فقط شنیدم ترشح کشدار و درد تخمدان از علایمشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر نگفت از چیه اصلا؟چون من فقط شنیدم ترشح کشدار و درد تخمدان از علایمشه

ن گفت غیر طبیعیه باید سونو بدم تو پریودم شاید پلیپ داشته باشم

دو روز پیشم ترشح کشدار داشتم

یه ماهم محرک خوردم روز ده رفتم سونو فولیکول داشتم روز چهارده رفتم دیگه نداشتم آزاد شده بود

فک کنم تخمک گذاریمروز دوازده یا سیزده باشه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ن گفت غیر طبیعیه باید سونو بدم تو پریودم شاید پلیپ داشته باشم دو روز پیشم ترشح کشدار داشتم یه ماهم ...

ایشالا که چیزی نیست و پلیپ و این چیزا نباشه.سیکلت چند روزست عزیزم؟با محرک و بدون محرک روز تخمک گذاری یکیه روزش فرقی نداره؟فولی چند داشتید اونروز؟

ایشالا که چیزی نیست و پلیپ و این چیزا نباشه.سیکلت چند روزست عزیزم؟با محرک و بدون محرک روز تخمک گذاری ...

من سیکلم چند ماه اول ک اقدام کردم شد ۲۴روزه بعد ک محرک خوردم شد سی روزه 

ماه پیش نخوردم دوباره شد ۲۲روزه

راستش اون باری ک روز چهارده رفتم سونو میخواستم آمپول آزادسازی بزنم ک دیدم خودش ازاد شده انگار خود بدن کارشو انجام میده

ولی چون داروها تخمک بزرگ‌میکنن بهتره  ک آمپول بزنی ک کیست نشه و طبق اون اقدام کنی

ایشالا که چیزی نیست و پلیپ و این چیزا نباشه.سیکلت چند روزست عزیزم؟با محرک و بدون محرک روز تخمک گذاری ...

روز ده یه ۱۲میل داشتم روز۱۴آمپول قرار بود بزنم

من سیکلم چند ماه اول ک اقدام کردم شد ۲۴روزه بعد ک محرک خوردم شد سی روزه  ماه پیش نخوردم دوباره ...

الان چند ماهه اقدامی عزیزم شما؟من ۸ ماهه و نتیجه نگرفتم ظاهرا هم مشکلی نیست ولی نشده هنوز

الان چند ماهه اقدامی عزیزم شما؟من ۸ ماهه و نتیجه نگرفتم ظاهرا هم مشکلی نیست ولی نشده هنوز

منم الان ماه هشتمم

البته به سقط داشتم بخاطر سندروم ک ناخواسته باردار شدم اونو

من سیکلم چند ماه اول ک اقدام کردم شد ۲۴روزه بعد ک محرک خوردم شد سی روزه  ماه پیش نخوردم دوباره ...

لتروزول میگن باعث ایجاد کیست نمیشه شما چی میخوردین محرک

لتروزول میگن باعث ایجاد کیست نمیشه شما چی میخوردین محرک

اتفاقا من لتروزول خوردم ماه دوم ک شبی سه تا خوردم کیست شد

ای وای حالا دکترا خیلی تاکید دارن که اصلا کیست نمیکنه که

چی بگم هر می یه چیز میگه

ولی من دوماهه کلا بیخیال شدم تو رابطه اصلا ب بچه و اینا فک نمیکنم از یه بنده خدایی شنیدم میگف رابطه جنسی رو برااای رابطه جنسی انجام بدین ن بچه البته ک یه سری چیزا رو رعایت کنین

حتی شوهرم چند وقت بیمیل شده بود رفتیم اورولوژ گفت اصلا  برای رابطتون شرط نذارین هر وقت دلتون خواست انجام بدین ن حتما یه روز درمیون

ان شاالله توام باردار بشی زودی

چی بگم هر می یه چیز میگه ولی من دوماهه کلا بیخیال شدم تو رابطه اصلا ب بچه و اینا فک نمیکنم از یه بن ...

اون ماهی که باردار شدید اقداماتون روز تخمک گذاری بود؟اون موقع چطور بود؟