2777
2789
عنوان

رنگ ابرو در بارداری

97 بازدید | 12 پست

سلام من اوایل هفت ماهگی ام میتونم ابروهامو رنگ کنم؟

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

ن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنی بهتره

کی میتونم بکنم

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
منم اولای هفتم  چن هفتته شما؟

من ۲۶ام

فک نکنم رنگ ابرو خطر داشته باشه 

ادم می‌ترسه بکنه بعدا پشیمون شه

تا نه ماهگی نمیتونین

ممنونم

اره منم میخواستم برا عید رنگ کنم ولی نکنیم بهتره

اره ایشالا بمونه برا ماه آخرمون

ببخشید حواسم نشد من 23 هفتمه  خیلی دوس دارم موهامو رنگ کنم حیف ک نمیشه

پس حدودا ی ماه از من عقبی 

آره خطرناکه نکن ایشالا نزدیک زایمانت