2777
2789
عنوان

اگه با خودتون ملاقات کنید از خودتون خوشتون میاد ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
یعنی از بیرون خودتونو نگاه کنید ب عنوان یک غریبه فک نکنم چون چیزی ندارم برای جذب بقیه خیلی ساکت و ت ...

منم نامزدم 5 سال می‌شناختم از قبل. ساکت و آروم و درون‌گرا بود و بشدت دور میشد از ادما. همین رفتارش خاص و جذابش کرده بود و بعد ک باهاش عمیق تر رابطه برقرار کردم فهمیدم چقدر میتونه فهمیده و غرق در آرامش و عشق باشه..... 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
منم نامزدم 5 سال می‌شناختم از قبل. ساکت و آروم و درون‌گرا بود و بشدت دور میشد از ادما. همین رفتارش خ ...

آخی عزیییزم انشالله خوشبخت بشین😍😍😍😍امیدوارم یکی هم توی زندگی من اینجوری بیاد درک کنه منو واقعن 

چونکه واقعن خسته شدم بسکه ب خاطر کم حرفیم برچسب مغرور بودن بهم زدن.من همه چیزو میفهمم همه اتفاقا چیزا فقط اینکه حرف نمیزنم یا ب روشون نمیارم فک میکنن نفهمیدم متوجه نشدم

آخی عزیییزم انشالله خوشبخت بشین😍😍😍😍امیدوارم یکی هم توی زندگی من اینجوری بیاد درک کنه منو واقعن&n ...

اتفاقا اونم همین جوریه. من برون گرام گاهی اوقات اون اولا فکر میکردم دوس نداره باهام حرف بزنه. الان متوجه شدم دوس داره غرق در خودش باشه و من حرف بزنم. مطمعنم به وقتش یکی که بشدت عاشقت بشه با تمام خصوصیاتت میاد سراغت. 

چون وقتی به ذاتت دسترسی پیدا کنه دیگه رهات نخواهد کرد...... صبوری کن😍🌈ممنونم برا دعای قشنگت

اتفاقا اونم همین جوریه. من برون گرام گاهی اوقات اون اولا فکر میکردم دوس نداره باهام حرف بزنه. الان م ...

عزییییزم چقد قشنگ بود حرفتبله درسته من کقتی با ی نفر حرف میزنم کاملا تایید هام ر تو ذهنمه موافقم باش مثلا تو فکرم میگه اره دقیقن همینه فقط ب زبون نمیارم ب قولی دوست دارم طرف مقابلم حرف بزنه من سکوت کنم وگوش کنم در صورتی ک من کامل دارم ب حرفای طرف مقابل گوش میدم و توجه دارم ولی اونا فکر میکنن من علاقه ای ب صحبت ندارم.شما بیشتر درک میکنید چی میگم🌹

مدسی عزیزم انشالله من دلم روشنه قسمتم میشه😊

عزییییزم چقد قشنگ بود حرفتبله درسته من کقتی با ی نفر حرف میزنم کاملا تایید هام ر تو ذهنمه موافقم باش ...

کاااامل میفهمم. ما درون‌گرا ها آدمای قابل اعتماد تر برای راز نگهداری هستین، آدمای بهتری برای مشورت هستین چون تفکر زیاد میکنین، آدمای نکته سنج تری هستین، با مزه غذاها بیشتر ارتباط برقرار میکنین، توی شرایط سخت بهترین تصمیم رو میگیرین..... میتونم تا صبح مثال هایی بزنم برای اینکه همون یک نکته کم حرفیتونو پنهان کنه وهزار نکته مثبتتون نمایان شه 😍