2777
2789

سلام دوستان مادرم نزدیک دوازده سال بیماره وزیرنظر دکتر محمود توتونچیان هستند ایشون هم میگرن دارن هم کلن اعصاب سرشون از بی بشون فشار اومده خیلی ضعیف شدن بطوری که یه حمله هایی بشون دس میده که احساس میکنه مغز وسرشون داره از جاش کنده میشه واقعا حالش خیلی بده خواهشا اگه کسی دکتر یامتخصص خوب تو اهواز یاهرجای خوزستان سراغ داره معرفی کنه بخدا ثواب داره مادرم داره از دس میره دیگه دارویه دکتر توتونچیان رو یشون تاثیر نداره 

دکتر توتونچیان رو که اصلاااا قبول ندارم

ولی ایشون دکتر خودم بودن یه دوره

کارش حرف نداره

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر توتونچیان رو که اصلاااا قبول ندارم ولی ایشون دکتر خودم بودن یه دوره کارش حرف نداره

اهواز هم هستن

سرچ. کنید ادرسش میاد

یا نادریه یا کیانپارس

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!