2777
2789
عنوان

زندگی با آدم نظام واقعا خیلی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 30 پست
من همسرم نظامی  مشکلی نداریم خداروشکر  البته ارتشی

میدونید حقوق یه مهندس پرواز حدودا چقدره؟

بعد جز شعلای سنگین سپاهیا هست یا نه؟

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

دوستم ازدواج کرد. تهران بودن. ۵ سال رفت نمیدونم اهواز یا ماهشهر، دوسال بود اومدن تهران، الان دوباره باید برن اصفهان

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارتشیا رو نمیدونم ولی کلا زندگی با ادم نظامی ادم خودشو میخواد.شغل اینا با همه فرق داره از این فرمانده حرف بشنو از اون فرمانده حرف بشنو بله چشم قربان بگو حتی اگه حرف زور باشه واسه یه مرد سخته زیر بار حرف زور بره.این ور برو‌ماموریت اونور برو ماموریت استرس شغلی که خدایی نکرده اتفاقی نیفته.زمانی که اونا پاسبخشن اتفاقی برا نیرو و سربازا نیفته خودکشی نکنن وگرنه اونا باید پاسخگو باشن میبرنشون دادسرای نظامی و دوره هایه اموزش دارن از یک هفته تا شش ماه و...الی اخر خلاصه اگه میتونی اینا رو تحمل کنی زن نظامی بشو

من یه شوهر خاله دارم ارتشیه. نیروهوایی. ۵۰ سالشه همش پاستیل و لواشک میخوره  انیمیشن میبینه . ...

وای دلم از این نظامیا خواست😁

ارتشیا رو نمیدونم ولی کلا زندگی با ادم نظامی ادم خودشو میخواد.شغل اینا با همه فرق داره از این فرماند ...

چه خوب راهنمایی کردید ممنون

وای دلم از این نظامیا خواست😁

فقط شوهرخالم ارتش بود ۵ سال رفت چابهار 

کلا ظاهرا ارتشی ها رو انگار خیلی منتقل میکنن شهرای دیگه 

ولی سپاه نه .کلا سپاه وضعش خیلی بهتره

فقط طلاق

میدونید حقوق یه مهندس پرواز حدودا چقدره؟ بعد جز شعلای سنگین سپاهیا هست یا نه؟

نه من طبق درجه میدونم اصولا عنوان های شغلی مشخصه ی مقدار حقوق نیس 

باید درجه ی شخص و ببینی چیه 

الان یه سرگرد نیرو هوایی دریافتیش ۸۵۰۰ 

حالا ممکنه مهندس پرواز سختی کار داشته باشه بشه حدود ۱۰ 

البته سرگرد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نه من طبق درجه میدونم اصولا عنوان های شغلی مشخصه ی مقدار حقوق نیس  باید درجه ی شخص و ببینی چیه ...

مرسی❤

بابای من ارتشی بود خیلی غد هست همیشه حرف حرف اون باید باشه انگار ما سرباز هاش هستیم که هر چی گفت بگیم چشم. حقوقشون هم خیلی کمتره نسبت به بقیه نظامی ها

سپاهی ها بن میدن کنارش عیدی و فلان و بهمان زیاد بهشون میدم ولی ارتش اینجوری نیست. ماموریت و انتقالی هم جای خود داره. بابا و مامانم اهواز بودن رفتن زابل زاهدان بعدش تهران خیلی سختی کشیدن خیلیییی

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸
نکن لطفا من کردم پشیمون شدم ولی الان که دیگه نمیشه کاری کرد 

میشه بیشتر بگید؟

از لحاظ اخلاق بسته به انعطاف خود شخص داره

و نوع رفتار شما با ایشون 

از لحاظ ماموریت و سختی شغل هم بسته به سمتشون هست

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
بابای من ارتشی بود خیلی غد هست همیشه حرف حرف اون باید باشه انگار ما سرباز هاش هستیم که هر چی گفت بگی ...

خب عزیز من ارتشیا کارشون یه کم راحت تره سپاهیا همش ماموریت میرن.ارتشیا واسه زمانیه کارشون که جنگ برون مرزی رخ بده .اما سپاه شغل خودشون بماند کارایی که ارگانایه دیگه نمیکنن رو سپاه که ارگان مردمی تریه انجام میده بخدا شهرداری برفایه خیابونا رو که یه متر باریده بود دستگاه نداشتن برفروبی کنه همه رو فروخته بودن بچه هایه سپاه رو برده بودن واسه تمیز کردن خیابونا.خب شغل اونا مگه اینه؟هرچی میشه باید سپاه انجام بده

خب عزیز من ارتشیا کارشون یه کم راحت تره سپاهیا همش ماموریت میرن.ارتشیا واسه زمانیه کارشون که جنگ برو ...

از بس نخود هر آشیه و توی هر چیزی که وظیفه نداره دخالت می کنه

کی گفته ارتش فقط برای جنگه ؟ پدر من که زمان جنگ ارتشی نبود!توی بیابون های اهواز یا وقتی که توی زابل و زاهدان با اشرار سر و کله می زد هیچ کدوم از این سپاهیان نبودن

الان هم می تونم مثال بزنم که  چقدررررر کار سپاهیا سخته😏😏 با چشمای خودم دیدم که از صبح میاد میشینه فقط صحبت و چایی و ساعت ۲ ظهر خداحافظ

کمبود آب رو جدی بگیریم . جنگ بر سر آب خیلی وقته شروع شده 😔یک دختر مظلوم دارای 4 کاربری ترکیده👸