2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باهاش رفت و آمد نکن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
باهاش چندین ساله رفت و آمد نداریم ولی بایه تلفن زهرشو می ریزه

تا میبینی اونه جواب نده... بیمارن بخدا منم تصمیم گرفتم کات کنم با این افراد

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
باهاش چندین ساله رفت و آمد نداریم ولی بایه تلفن زهرشو می ریزه

ذکر دفع دشمنان

اَللّهُمَّ بِكَ أُسَاوِرُ وَبِكَ أُجَادِلُ وَبِكَ أصُولُ وَبِكَ أنْتَصِرُ وَبِكَ أمُوتُ وَبِكَ أحْيى، أسْلَمْتُ نَفْسى إلَيْكَ وَفَوَّضْتُ أمْري إلَيكَ لاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ إِلّاَ بِاللهِ الْعَظيمِ.
خدایا! به قدرت تو حمله کرده، و به یاری تو جدل نموده و به وسیله تو به مقصد می‌رسم، و از تو یاری می‌جویم، و به اراده تو می‌میرم و زنده می‌شوم، جان مرا به تو تسلیم کرده و کارم را به تو واگذار می‌کنم، نیرو و توانی جز به خدای برتر و والا نیست.

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
از دستش خواب و خراک ندارم کلی مشکل واسمون به وجود آورده همین الان بخاطرش خانواده ام به هم قهرن چکار ...

با اخلاص بخون

وَ أُفَوِّضُ أَمْری إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِباد

کارم رو به خدا می‌سپارم همانا او به همه چیز بینا و داناست.

تجربه شده

با اخلاص بخون وَ أُفَوِّضُ أَمْری إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِباد کارم رو به خدا م ...

خیلی از تون ممنونم ان شاء الله همیشه آرامش داشته باشین و سلامت باشین

خیلی از تون ممنونم ان شاء الله همیشه آرامش داشته باشین و سلامت باشین

ان شاءالله شر هرچی دشمنه از زندگی تون دفع بشه فقط مداومت داشته باش همیشه بخون خیلی خوبه

ان شاءالله شر هرچی دشمنه از زندگی تون دفع بشه فقط مداومت داشته باش همیشه بخون خیلی خوبه

بازم ازتون ممنونم باورتون میشه همین الان داشتم به حضرت فاطمه سلام الله سلام میدادمو و استغاثه میکردم یهو دلم آروم شد اومدم دیدم تو تاپیکم این پست ها رو گذاشتین